Nå frem til kunder på nettet og i apper – på ulike enheter

Google Ads-bannerannonser presenteres på over to millioner nettsteder og i over 650 000 apper, slik at annonsen din vises der målgruppen din befinner seg.

Ulike typer bannerannonser

Tekstannonser

I likhet med annonser på Google Søk inneholder bannerannonser en overskrift, to tekstlinjer og en nettadresse.

Gmail-annonser

Vis spesialtilpassede annonser i Gmail, slik at folk kan lagre, videresende og utvide annonsen din i innboksen sin.

Bannerannonser

I slike annonser, som inneholder bilder eller rich media, kan du blant annet legge til tilpassede oppsett, interaktive elementer og animasjoner.

Appannonser

Opprett kampanjer som målretter mot bestemte mobilapp-kategorier, eller spor resultatene for annonsene du allerede kjører i appene.

Innføring i bannerannonser

1

Velg et format, og opprett annonsen.

Uansett om du lager enkle tekstannonser eller foretrekker å bruke bilder, tar det bare noen få minutter å lage en annonse ved hjelp av annonsegalleriet i kontoen din.

2

Bestem deg for hvor annonsene dine skal kjøres.

Med bannerannonser kan du lage svært målrettede kampanjer med utgangspunkt i det du vet om kundene dine, som for eksempel interessene deres eller demografiske opplysninger.

3

Angi et budsjett.

Bestem deg for hvor mye du ønsker å betale for å nå frem til målgruppen din, og begynn å vise annonsene dine til dem som er mest mottakelige.

Nå frem til de riktige kundene

Ved hjelp av spesialtilpassede alternativer for målretting, søkeord, demografiske kategorier og remarketing kan du få kundene dine til å legge merke til merkevaren din, vurdere det du har å tilby og utføre bestemte handlinger.

Forbedre kampanjene kontinuerlig

Mål resultatene du oppnår med annonsene dine, og finn ut hvilke målgrupper som er mest mottakelige. Uansett om du ønsker å øke omsetningen eller motta flere telefonoppringninger, gir Google Ads deg muligheten til å måle kampanjeresultatene og gjøre justeringer for å nå målene dine.