Om universelle appkampanjer

Nå ut til brukere som setter pris på appen din

Med universelle appkampanjer kan du markedsføre iOS- eller Android-appen din til milliarder av brukere på Google – fra én enkelt kampanje. Googles maskinlæring gjør det enklere å finne de beste brukerne og dra størst mulig nytte av budsjettet ditt.

START NÅ

Lag en annonse på noen minutter

1

Tilpass annonsen

Søk etter Android- eller iOS-appen din for å se en tilpasset forhåndsvisning av en annonse med informasjon som er hentet fra App Store eller Play Butikk. Deretter tilpasser du teksten. Du kan også laste opp bilder og videoer av appen.

2

Velg budsjett

Bestem deg for hvor mye du er villig til å betale for hver installering (kostnad per installasjon eller CPI), og angi et dagsbudsjett.

3

Overlat arbeidet til oss

Publiser annonsen din, og konsentrer deg om bedriften igjen. Google viser annonsen automatisk på Google Søk, Play, YouTube, Gmail med mer. Annonser, bud og målretting finjusteres kontinuerlig for at du skal oppnå lønnsomme installeringer til mål-CPI-verdien du har angitt.

Få større utbytte av hver enkelt annonse

I universelle appkampanjer benyttes maskinlæring for å ta den smarteste beslutningen for hver annonsevisning ved at over 300 millioner potensielle signalkombinasjoner analyseres i sanntid. Med smart budgivning kan du tilpasse budene dine i tråd med de unike forretningsmålene dine – ved hjelp av målkostnad per handling (tCPA) eller målavkastning på annonsekostnader (tROAS).

Nå markedsføringsmålene for appen din

Definer hvilke handlinger som er verdifulle for bedriften din (f.eks. at en bruker når nivå 2, tar den første turen eller registrerer seg for en prøveperiode). Med universelle appkampanjer vises annonsen din til brukerne som med størst sannsynlighet utfører disse handlingene.