Lag den første annonsen din, og få kunder til å velge bedriften din

Med Google Ads er det enkelt å vise frem det unike ved bedriften din, slik at du kan nå kunder som søker etter det du tilbyr.

Start nå

TRINN 1

Fortell oss om målet du har satt deg

Vi skreddersyr annonsen din etter resultatet du ønsker. Uansett hvilket annonseringsmål du velger, hjelper Google Ads deg med å:

  • få flere anrop til bedriften
  • få flere kunder til butikken
  • få flere besøk på nettstedet

TRINN 2

Avgjør hvor du vil annonsere

Prøv deg globalt eller hold deg lokalt. Du bestemmer hvor du vil at annonsene dine skal vises, og vi sørger for at de vises til de rette folkene.

TRINN 3

Skriv budskapet ditt

Få frem det beste med bedriften din i tre korte setninger, og skap entusiasme blant kundene. Du kan også lage engasjerende bannerannonser ved å legge til bilder.

TRINN 4

Angi en budsjettgrense

Du betaler aldri mer enn den månedlige grensen du angir, og du kan når som helst justere annonsen eller sette den på pause. I tillegg viser vi anslåtte resultater for budsjettet ditt.

TRINN 5

Publiser

Vi viser annonsene dine når folk søker etter lignende produkter eller tjenester. Annonsene dine kan bli vist på Google Søk og i Maps samt på nettstedene i partnernettverket.

Du betaler bare når du oppnår resultater – for eksempel når folk klikker på annonsen for å ringe til bedriften din, besøker nettstedet ditt eller får veibeskrivelser til butikken din.

Google bidrar til å forbedre annonsene dine over tid

Vi vet du vil fokusere på det aller viktigste, nemlig den daglige driften. Derfor har vi utviklet smart teknologi for å finne ut hvordan vi kan forbedre annonsene dine og oppnå bedre resultater.

I tillegg gir vi deg rapporter, statistikk og tips slik at du kan spore fremgangen og optimalisere annonsene dine videre.

Få flere kunder med Google Ads

Kom i gang med personlig tilpasset brukerstøtte. Lag en tilpasset annonseplan med en Google Ads-ekspert

800 382 02 *

Mandag-Fredag, 9:00-18:00

Målet ditt

Velg anrop for å få kundene til å ringe og bestille time eller avtale et oppdrag, eller for å dra i land en avtale.

Velg butikkbesøk hvis du har en fysisk bedriftsbeliggenhet som er avhengig av besøk fra kundene.

Velg handlinger på nettstedet ditt hvis du vil at folk skal handle i nettbutikken din, registrere seg for e-postlisten din eller fylle ut et skjema.

Rekkevidden til annonsen

For at du skal oppnå gode resultater med annonsen, må du nå den rette målgruppen. Med Google Ads kan du velge hvor annonsen din skal vises, inkludert innenfor en bestemt radius av butikken din eller hele land og områder.

Budskapet ditt

Med Google Ads er det enkelt å skrive effektive annonsetekster eller ta med bilder. Du kan velge blant en rekke annonseformater, og vi hjelper deg å avgjøre hvordan du kan bygge opp annonsen for å nå annonserings- og markedsføringsmålene dine.

Budsjettet ditt

Med Google Ads bestemmer du selv hvor mye du bruker, og du betaler aldri mer enn den månedlige grensen du har angitt. Du har ingen forpliktelser, og det stilles ingen krav til minstebeløp. Vi anbefaler et budsjett basert på lignende bedrifter, og viser anslåtte resultater. De fleste annonsene genererer resultater i løpet av en måneds tid.