Skap vekst i bedriften med Google Ads

Registrer deg for å motta tips og kampanjer fra Google Ads så sender vi deg en kupong på 750kr**

Merk av i denne ruten for å fortsette

Begynn å annonsere nå

Du mottar kupongen per e-post i løpet av et minutt.

Opprett den første annonsen din nå. Du bruker kupongen din når du har startet.

Mandag-Fredag, 9:00-18:00

Få annonsene vist når folk søker etter det du tilbyr

Google er stedet der folk søker etter ting de kan finne på, hvor de skal dra, og hva de skal kjøpe. Du kan få vist annonsen din på Google idet noen ser etter produkter eller tjenester som de bedriften din tilbyr.

Det spiller ingen rolle om kundene ser annonsen din på mobil eller datamaskin, for en betimelig annonse kan gjøre folk om til verdifulle kunder.

Start nå Start nå

Oppnå de resultatene som er viktigst for deg

OPPNÅ FLERE BESØK PÅ NETTSTEDET DITT

Med nettannonser der brukerne blir ført til nettstedet ditt, kan du oppnå økt salg på nettet, få inn flere bestillinger og få flere til å registrere seg for e-postlisten din.

FÅ FLERE TIL Å RINGE BEDRIFTEN

Få flere kunder til å ringe deg ved å vise annonser med telefonnummeret til bedriften din samt en «klikk for å ringe»-knapp.

OPPNÅ FLERE BUTIKKBESØK

Med bedriftsannonser blir det enklere for folk å finne bedriften din på kartet, og da får du flere kunder innenfor døren.

Velg et budsjett som fungerer for bedriften din

Med Google Ads får du kontroll over annonseringsbudsjettet ditt. Fastsett en månedlig budsjettgrense, så betaler du aldri mer enn det aktuelle beløpet. Du kan også sette forbruket ditt på pause eller justere det når som helst.

Bli Google-partner for å finne de rette kundene

Med de smarte, enkle annonsene våre kan du nå ut til flere relevante kunder uten å overskride budsjettet ditt. Vi skal i tillegg hjelpe deg med å finstemme annonsene dine over tid, så du kan nå de forretningsmålene som er viktigst for bedriften din.

Få flere kunder med Google Ads

800 382 02 *

Mandag-Fredag, 9:00-18:00