Bereik klanten op het web en in apps.

Display-advertenties in Google Ads worden weergegeven op meer dan twee miljoen websites en in meer dan 650.000 apps. Uw advertentie kan dus overal worden vertoond waar uw doelgroep is.

U kunt uw advertenties op meerdere manieren weergeven.

Tekst

Net als advertenties in Google Zoeken hebben display-advertenties een kop, twee tekstregels en een URL.

Gmail

Toon aangepaste advertenties in Gmail, zodat mensen uw advertentie in hun inbox kunnen opslaan, doorsturen en uitvouwen.

Banner

Deze advertenties bevatten afbeeldingen of rich media, zodat u er aangepaste lay-outs, interactieve elementen, animaties en meer aan kunt toevoegen.

App

Maak een campagne waarin u specifieke mobiele app-categorieën target of houd de prestaties bij van in-app-advertenties die al actief zijn.

Gereed in 3 stappen.

1

Kies een indeling en maak uw advertentie.

Of u nu eenvoudige tekstadvertenties maakt of afbeeldingen gebruikt, met de advertentiegalerij in uw account bent u binnen een paar minuten klaar.

2

Bepaal waar u uw advertenties wilt weergeven.

Met display-advertenties kunt u nauwkeurig getargete campagnes maken op basis van wat u over uw klanten weet, zoals interesses of demografie.

3

Stel uw budget in.

Bepaal hoeveel u wilt besteden aan het bereiken van uw doelgroep en begin met het vertonen van uw advertenties aan de mensen die er het meest ontvankelijk voor zijn.

Bereik de juiste klanten.

Met miljoenen websites, nieuwspagina's en blogs, en met Google-sites als Gmail en YouTube, bereikt het Google Display Netwerk wereldwijd 90% van alle internetgebruikers. Gebruik de gespecialiseerde opties voor targeting, zoekwoorden, demografie en remarketing om ervoor te zorgen dat klanten uw merk zien, uw aanbod bekijken en actie ondernemen.

Blijf verbeteren.

Meet de resultaten van uw advertenties en stel vast welke doelgroepen het meest ontvankelijk zijn. Of u nu streeft naar een hogere verkoop of wilt dat uw bedrijf vaker wordt gebeld, met Google Ads kunt u de prestaties van uw campagne meten om aanpassingen te doen en doelstellingen te behalen.