Over app-advertenties

Laat uw app aan de juiste mensen zien.

Met app-advertenties kunt u uw app eenvoudig onder de aandacht brengen van iOS- of Android-gebruikers op Google. Ook zonder advertentie-ervaring.

NU STARTEN
avonturengame

Een inleiding tot app-advertenties.

1

Maken en aanpassen.

Begin door de gewenste advertentietekst te typen en uw locatie op te geven. Google ontwerpt en maakt uw aangepaste app-advertenties en laat u verschillende designs weergeven op allerlei plaatsingen binnen het Google Netwerk. Natuurlijk kunt u later altijd nog wijzigingen aanbrengen.

2

Stel uw dagbudget in.

Bepaal zelf de kosten per installatie (het maximale bedrag dat u bereid bent te betalen voor een installatie van uw app). Onze engines voor het maken van advertenties en het instellen van biedingen, maximaliseren vervolgens de prestaties van uw campagne binnen uw gestelde budget.

3

Vind gebruikers van hoge kwaliteit.

Geef aan welke in-app-acties u bij gebruikers wilt stimuleren. Wij laten uw advertentie dan zien aan mensen die deze acties waarschijnlijk zullen uitvoeren.

Vergroot uw bereik op grote schaal.

Nadat uw advertentie is ingesteld, kan deze worden weergegeven aan meer dan een miljard mensen in het hele Google Netwerk, waaronder Google Zoeken, Google Play, YouTube en duizenden andere mobiele sites en apps.

Haal meer waarde uit elke advertentie.

Google test elke advertentie in uw account en promoot automatisch de designs die het beste presteren. Daarnaast optimaliseren we uw campagne op basis van de typen gebruikers die u wilt bereiken. Als uw app bijvoorbeeld een game met meerdere levels is, houden we rekening met andere games die gebruikers hebben gespeeld en targeten we mensen die waarschijnlijk level vijf of hoger zullen halen.