Boek lokale diensten en laat uw bedrijf groeien

Met Lokale diensten-advertenties kunt u mensen bereiken die op Google zoeken naar de diensten die u aanbiedt. Uw advertenties worden weergegeven aan klanten in uw gebied en u betaalt alleen als een klant rechtstreeks contact met u opneemt via de advertentie.

Aan de slag

Bel ons voor ondersteuning door een Google-specialist

0800 58 270

Bereikbaar ma-vr, 9 - 18 uur

Win het vertrouwen van nieuwe klanten als een Google Bescherming aanbieder

Laat u zien op Google Zoeken

Uw advertenties worden weergegeven op Google als lokale klanten naar uw diensten zoeken. Zorg dat u er bent wanneer ze u het hardst nodig hebben.

Genereer hoogwaardige leads en opdrachten

Klanten die u zoeken en vinden op Google, kunnen rechtstreeks contact met u opnemen. Zo vult u uw agenda met lokale opdrachten.

Betaal alleen voor resultaat

Beheer uw budget en betaal alleen als een klant rechtstreeks contact met u opneemt via uw advertentie, zodat u zich kunt focussen op echte resultaten voor uw bedrijf.

U kunt meteen aan de slag gaan

Meld u aan als een dienstverlener

Laat ons weten waar u zich bevindt en welke diensten u aanbiedt. We laten uw advertenties dan aan de juiste lokale klanten zien.

Stel uw budget in

U stelt uw budget in op basis van het aantal gewenste nieuwe leads per week. Betaal alleen als klanten contact met u opnemen via uw advertentie.

Geef advertenties weer op Google

Met Lokale diensten-advertenties heeft u zelf de touwtjes in handen. Schakel uw advertenties in om lokale klanten te bereiken en onderbreek ze als u volgeboekt of niet beschikbaar bent.