Perancang Kata Kunci

Pilih kata kunci yang tepat

Kata kunci yang sesuai boleh memaparkan iklan anda kepada pelanggan yang tepat dan Perancang Kata Kunci Google Ads bersedia untuk membantu.

Pergi ke Perancang Kata Kunci

Anda sudah layak menerima nasihat pakar mengenai strategi media anda. Hubungi kami untuk konsultasi percuma.

1800-887-238*

Isnin-Jumaat, 9 pg - 6 ptg

Cara Perancang Kata Kunci berfungsi

Dapatkan bantuan melalui penyelidikan kata kunci dan pilih istilah yang tepat.

Temui kata kunci baharu

Cari perkataan atau frasa yang berkaitan dengan produk atau perkhidmatan anda. Alat penyelidikan kata kunci kami membolehkan anda mencari kata kunci yang paling berkaitan dengan perniagaan anda.

Kata kunci penyelidikan

Alat penyelidikan kata kunci kami memberi anda cerapan tentang kekerapan perkataan tertentu itu dicari dan cara carian tersebut lama kelamaan berubah. Cerapan ini membolehkan anda memperincikan senarai kata kunci anda kepada kata kunci yang anda benar-benar inginkan.

Dapatkan anggaran bida

Perancang Kata Kunci akan memberi anda anggaran bida yang dicadangkan untuk setiap kata kunci, supaya anda dapat menentukan belanjawan pengiklanan anda.

Buat rancangan anda

Setelah anda menemui kata kunci yang anda inginkan, anda dapat menambahkan kata kunci tersebut pada rancangan pengiklanan anda. Simpan rancangan anda untuk rujukan masa depan atau berkongsi dengan pasukan perniagaan anda. Apabila anda sudah bersedia, anda boleh memuktamadkan dan melancarkan kempen anda.

Cari kata kunci yang sesuai dengan perniagaan anda

Adakan anda mempunyai soalan lanjut?