Siarkan iklan anda di Google hari ini.

Pastikan anda dilihat pelanggan tatkala mereka sedang mencari di Google untuk barangan dan perkhidmatan yang anda tawarkan. Bayar hanya apabila mereka mengklik untuk melawat tapak web anda atau menghubungi anda.

MULA SEKARANG

Buat panggilan untuk mendapatkan bantuan persediaan percuma daripada Pakar Google Ads kami: 1800 814 842*

pembaikan basikal

Pembaikan Basikal Yang Pantas -
Baiki Basikal Anda Hari Ini

Iklan example-business.com

Pembaikan siap pada hari yang sama untuk masalah tayar pancit, brek dan banyak lagi.

scroll icon

Faedah

Mengapa pilih Google Ads?

Tarik lebih ramai pelanggan.

Sama ada anda mahu menarik pelawat tapak web baharu, meningkatkan jualan dalam talian, memastikan telefon berdering atau memastikan pelanggan kembali untuk membeli lagi, Google Ads boleh membantu.

Jangkau pelanggan yang betul pada masa yang tepat.

Perniagaan anda ditemui oleh pengguna yang berada di Google tepat pada waktu apabila mereka mencari barangan dan perkhidmatan yang anda tawarkan.

Iklankan secara setempat atau secara global.

Sasarkan iklan anda kepada pelanggan di negara, wilayah atau bandar tertentu — atau dalam jarak yang ditetapkan dari perniagaan atau kedai anda.

Perlukan bantuan? Kami bersedia di sini.

Google Ads membolehkan anda mengurus kempen anda sendiri atau anda boleh menghubungi kami untuk mendapatkan sokongan melalui telefon secara percuma di talian 1800 814 842 *

Ketahui lebih lanjut tentang faedah

Harga

Anda hanya membayar untuk hasil.

Tiada lawatan, tiada bayaran.

Mendaftar dengan Google Ads adalah percuma. Anda hanya membayar apabila seseorang mengklik iklan anda untuk melawat tapak web anda atau menghubungi anda. Dalam erti kata lain, apabila pengiklanan anda berfungsi.

Mulakan dengan apa-apa belanjawan.

Anda menetapkan belanjawan anda sendiri, jadi kos anda akan bergantung pada matlamat yang anda cuba capai dengan pengiklanan anda. Sesetengah perniagaan menghabiskan puluhan ribu ringgit sebulan, manakala perniagaan lain lebih selesa melabur beberapa ratus ringgit sahaja.

Ketahui lebih lanjut tentang penetapan harga

Mulakan

Daftarlah hari ini.

Cuma buatkan akaun, tetapkan belanjawan, tuliskan iklan anda yang pertama dan putuskan tempat yang anda mahu iklan anda disiarkan. Anda boleh memperincikan tetapan tersebut pada bila-bila masa kemudian.

Kami bersedia di sini untuk membantu - hubungi hari ini untuk persediaan akaun & sokongan daripada Google.

Pasukan pakar Google Ads kami akan bekerjasama dengan anda tanpa apa-apa kos tambahan. Malahan, mereka akan membina kempen anda.

30 hari pertama adalah penting untuk mengetahui perkara yang berfungsi untuk anda dan perkara yang tidak berfungsi, kami akan membimbing anda melalui setiap langkah.

ikon telefon 1800 814 842*

* Sokongan percuma melalui telefon (Isnin-Jumaat, 9 pg - 6 ptg)