Transmiteți-vă povestea.

Anunțurile video apar numai pentru persoanele dorite și plătiți numai atunci când le vizionează. Cu alte cuvinte, nu veți irosi bani afișând anunțuri pentru persoane care nu sunt interesate de compania dvs.

Începeți.

O scurtă prezentare a anunțurilor video.

1

Difuzați anunțul.

După ce creați un videoclip, tot ceea ce trebuie să faceți este să creați un cont YouTube și să încărcați videoclipul respectiv. Apoi veți putea folosi Google Ads pentru a începe campania pe YouTube. Videoclipul va apărea înaintea videoclipurilor similare ori lângă acestea sau în rezultatele căutării.

2

Alegeți unde va apărea anunțul.

Fie că vizați fanii sportului, fie iubitorii de muzică sau orice alți utilizatori, puteți alege publicul dorit în funcție de vârstă, sex, locație, categorii de interese și multe altele.

3

Decideți cât doriți să cheltuiți.

Setați bugetul și folosiți instrumentul YouTube Analytics pentru a afla care sunt elementele eficiente.

Alegeți clientul ideal.

YouTube se adresează unui număr mai mare de spectatori cu vârsta între 18 și 49 de ani decât orice post de televiziune din S.U.A. În plus, întrucât are peste un miliard de utilizatori, puteți alege publicul dorit în funcție de vârstă, sex, locație, categorii de interese și multe altele. Mai mult, veți plăti numai atunci când aceștia interacționează cu anunțul. Dacă utilizatorii închid anunțul înainte să treacă 30 de secunde (sau înainte de final), nu veți plăti nimic.

Aflați care sunt elementele eficiente.

Folosiți instrumentul YouTube Analytics pentru a afla cine vă vede anunțurile și cum interacționează cu acestea. Aveți control deplin asupra bugetului zilnic, astfel că puteți cheltui oricât doriți.

Doriți să aflați mai multe?

Explorați anunțurile video de pe Youtube.com

Sigla YouTube