Adresați-vă clienților pe web și în aplicații, pe toate dispozitivele.

Anunțurile grafice Google se afișează pe mai mult de două milioane de site-uri și în peste 650.000 de aplicații, astfel că anunțul dvs. poate apărea oriunde s-ar afla publicul vizat.

Există mai multe tipuri de anunțuri grafice.

Text

Asemenea unui anunț în Rețeaua de căutare, anunțurile grafice includ un titlu, două rânduri de text și o adresă URL.

Gmail

Afișați anunțuri personalizate în Gmail, astfel încât utilizatorii să poată salva, redirecționa și extinde anunțul dvs. în folderul lor cu mesaje primite.

Banner

Aceste anunțuri cuprind imagini sau conținut rich media, deci puteți include aspecte personalizate, elemente interactive, animație și multe altele.

Aplicații

Creați o campanie care vizează anumite categorii de aplicații mobile sau urmăriți performanța anunțurilor pe care le difuzați deja în aplicații.

Detalii despre anunțurile grafice.

1

Alegeți un format și creați anunțul.

Fie că generați anunțuri text simple, fie că folosiți imagini, acest proces poate dura numai câteva minute datorită galeriei de anunțuri din cont.

2

Decideți unde se vor difuza anunțurile.

Cu ajutorul anunțurilor grafice, puteți crea campanii bine direcționate, bazate pe informațiile pe care le dețineți despre clienți, cum ar fi categoriile de interese sau datele demografice.

3

Stabiliți bugetul.

Decideți cât doriți să cheltuiți pentru a vă adresa publicului vizat și începeți să afișați anunțuri pentru persoanele cele mai receptive.

Adresați-vă clienților potriviți.

Rețeaua de display Google cuprinde milioane de site-uri, pagini de știri, bloguri și site-uri Google precum Gmail și YouTube, astfel că se adresează unui procent de 90% dintre utilizatorii de internet din întreaga lume. Datorită opțiunilor specializate pentru direcționare, cuvinte cheie, date demografice și remarketing, îi puteți determina pe clienți să vă observe marca, să evalueze ofertele dvs. și să ia măsuri.

Îmbunătățiți-vă anunțurile în mod continuu.

Cuantificați rezultatele anunțurilor și aflați care sunt segmentele de public cele mai receptive. Fie că doriți să creșteți numărul de vânzări, fie să înregistrați mai multe apeluri, Google Ads vă ajută să cuantificați performanța campaniei, așa încât să faceți ajustări și să vă îndepliniți obiectivele.