Állítson be Önnek megfelelő költségkeretet

A Google Ads szolgáltatással Ön irányítja az online hirdetési költségeit. Sosem kell többet fizetnie a havi költségkerethatárnál, ráadásul bármikor szüneteltetheti a költségkeretet.

Kezdés

Árazás áttekintése

Állítson be költségkerethatárt

Állítsa be a hirdetési költségkeretet, és soha nem kell többet költenie a havi keretnél.

Maradjon rugalmas

Nincs szükség hosszú távú szerződésre vagy elköteleződésre. A hirdetési költségkeretet szükség szerint bármikor módosíthatja vagy szüneteltetheti.

Fizessen az eredmények után

Csak akkor kell fizetnie, amikor az emberek műveletet hajtanak végre, például a hirdetésre kattintva felkeresik a webhelyét, illetve felhívják a vállalkozását.

Válassza meg a költségkeretet. Mi pedig megbecsüljük a várható eredményeket.

Csak az eredményért kell fizetnie, például, ha webhelyére kattintanak, vagy ha felveszik a kapcsolatot vállalkozásával. Ön dönti el, mennyit szeretne költeni, és mi megmutatjuk a hirdetési költségkerete alapján becsült eredményeket még a kampány létrehozása előtt.

Szükség szerint bármikor módosíthatja, szüneteltetheti vagy elindíthatja

A hirdetéseket teljes mértékben kézben tarthatja: bármennyi ideig szüneteltetheti őket, és bármikor dönthet a hirdetésmegjelenítés folytatása mellett.

Fizessen a tényleges eredményekért

Csak akkor kell fizetnie, ha az ügyfelek műveletet hajtanak végre, például a hirdetésre kattintva felkeresik a webhelyét, vagy felhívják a vállalkozását.

A siker biztosítása érdekében jelentésekkel és statisztikákkal segítünk nyomon követni a hirdetések teljesítményét és a költségeket.

Tartsa kézben a hirdetési költségeket, hogy elérje a kívánt eredményeket

Szeretne többet megtudni a speciális ajánlattételi stratégiákról?

A Google számos hirdetési aukciós ajánlattételi stratégiát kínál a speciális kampányokhoz és marketingcélokhoz igazítva.