Mutassa be saját történetét.

A videohirdetések csak azoknak az embereknek jelennek meg, akiknek Ön meg szeretné őket jeleníteni – fizetni pedig csak akkor kell értük, ha a felhasználók meg is nézik őket. Azaz megkímélheti magát attól, hogy a vállalkozása iránt nem érdeklődő emberek számára megjelenő hirdetésekért fizessen.

KEZDÉS MOST

A videohirdetések dióhéjban.

1

Tegye közzé a hirdetést.

Miután elkészítette a videót, semmi mást nem kell tennie, mint létrehozni egy YouTube-fiókot, és feltölteni a videót. Ezután a Google Ads használatával elindíthatja a kampányt a YouTube-on. A videohirdetés a kapcsolódó videók előtt vagy mellett, illetve a keresési találatok között fog megjelenni.

2

Válassza ki, hogy hol jelenjen meg a hirdetés.

Akár sportrajongókat, akár a zeneszerető közönséget (vagy bármely más csoportot) szeretné megcélozni, a közönséget életkor, nem, hely, érdeklődési körök és egyéb kategóriák alapján pontosan meghatározhatja.

3

Döntse el, mennyit szeretne költeni.

Állítsa be a költségkeretet, és a YouTube Analytics eszközzel nyomon követheti, hogy a hirdetési stratégia mely részei teljesítenek jól.

Határozza meg az ideális ügyfelet.

A YouTube a 18–49 éves korosztály több tagját éri el, mint bármely amerikai kábelcsatorna. A szolgáltatás több mint egymilliárd felhasználója közül életkor, nem, hely, érdeklődési kör és egyebek alapján pontosan kiválaszthatja a célközönséget. Ha a videohirdetést 30 másodpercnél (vagy a végénél) korábban átugorják, egy fillért sem kell fizetni.

Találja meg, mi működik.

A YouTube Analytics eszköz segítségével megtudhatja, jellemzően kik nézik meg a hirdetéseket, illetve milyen tevékenységeket végeznek a hirdetésekkel a felhasználók. A napi költségkeretet teljes mértékben Ön határozza meg, így csak annyit kell költenie, amennyit jónak lát.

További információra van szüksége?

Ismerje meg a videohirdetéseket a Youtube.com oldalról

YouTube embléma