Vállalkozása csupán egy Google-keresésnyire van az ügyfelektől.

A keresési hirdetések a Google keresési eredményei mellett jelennek meg, amikor az emberek az Ön által kínált termékekre és szolgáltatásokra keresnek rá. Fizetni azonban csak akkor kell, amikor az emberek a hirdetésre kattintva felkeresik az Ön webhelyét, illetve felhívják a vállalkozását.

Keresési kampányok

1

Készítse el a keresési hirdetést.

Első keresési hirdetésével néhány perc alatt elkészülhet. Először írja meg a szöveget, amelyből kiderül, mit kínál az ügyfeleknek.

2

Adja meg a megfelelő kulcsszavakat az ügyfelek eléréséhez.

A következő lépés azoknak a kulcsszavaknak a kiválasztása, amelyekre a potenciális ügyfelek az Ön vállalkozása után kutatva rákereshetnek a Google-on.

3

Állítsa be a keresési hirdetések költségkeretét.

Állítsa be a napi költségkeretet, és már meg is jelenítheti a hirdetést.

Hogyan jelennek meg a hirdetések?

Amikor az emberek számítógépen, táblagépen és okostelefonon olyan szót írnak be a Google-ba, amely egyezik valamelyik megadott kulcsszóval, a hirdetés megjelenhet a keresési eredmények felett.
Fizetni azonban csak akkor kell, amikor az emberek – a webhely felkeresése vagy a vállalkozás felhívása céljából – a hirdetésre kattintanak. A Google felületén nap mint nap végzett több millió keresésnek köszönhetően az ügyfelek érdeklődni kezdenek a márka iránt, fontolóra veszik az Ön ajánlatait, és cselekvésre szánják el magukat.

kézműves edények

Gipsz Jakab Fazekas Boltja – kiváló, kézzel készült kerámiák

Hirdetés example-business.com

Gyönyörű vázák, tálak és sok minden más. Vásároljon galériánkban vagy online.

Mérés, tanulás, növekedés.

Miután a hirdetések futni kezdenek az interneten, jelentéseket készíthet arról, hogyan teljesítenek – a jelentések alapján pedig bármikor elvégezheti a megfelelő módosításokat. Létrehozhat különböző hirdetéseket is, és összemérheti a teljesítményüket.