Érje el az ügyfeleket az interneten és az alkalmazásokban – minden eszközön.

A Google Ads vizuális hirdetések több mint kétmillió webhelyen és több mint 650 000 alkalmazásban jelenhetnek meg, így az Ön üzenete is pontosan a célközönség számára jeleníthető meg.

Megjelenítés többféleképpen.

Szöveg

Akárcsak a Google Keresés felületén megjelenő hirdetések, a vizuális hirdetések is egy címsorból, két sor szövegből és egy URL-ből állnak.

Gmail

A Gmailben megjelenített egyéni hirdetéseket az emberek menthetik, továbbíthatják, illetve kibonthatják a beérkező leveleik között.

Szalaghirdetés

Ezekben a képeket és multimédiás elemeket is tartalmazó hirdetésekben személyre szabott elrendezést, interaktív elemeket, animációkat és egyebeket is használhat.

Alkalmazás

Létrehozhat adott mobilalkalmazás-kategóriákat megcélzó kampányokat, illetve nyomon követheti a már jelenleg is futó, alkalmazáson belüli hirdetések teljesítményét.

A vizuális hirdetések dióhéjban.

1

Válasszon egy formátumot, és hozza létre a hirdetést.

Legyen szó egyszerű szöveges vagy éppen képeket is tartalmazó hirdetésekről, a fiókból hozzáférhető hirdetésgaléria használatával percek alatt elkészítheti őket.

2

Döntse el, hol jelenjenek meg a hirdetések.

A vizuális hirdetésekkel igen pontosan célzott kampányokat állíthat össze az ügyfelek jellemzői – például az érdeklődési körök és a demográfiai adatok – alapján.

3

Állítsa be a költségkeretet.

Döntse el, mennyit szeretne költeni a célközönség elérésére, és jelenítse meg a hirdetéseket azoknak az embereknek, akik a legfogékonyabbak rájuk.

A megfelelő ügyfeleket érheti el.

A webhelyek millióit, híroldalakat, blogokat és a Google-webhelyeket – többek között a Gmailt és a YouTube-ot is – magába foglaló Google Display Hálózat világszerte az internethasználók 90%-át éri el. A speciális célzási, kulcsszóhasználati, demográfiai és remarketingbeállításokkal felkeltheti az ügyfelek érdeklődését a márka iránt, és rábírhatja őket, hogy fontolóra vegyék az ajánlatait, majd cselekedjenek.

Folyamatos fejlődés.

A hirdetési eredmények mérésével feltérképezheti, hogy mely közönségek a leginkább nyitottak az Ön ajánlataira. Legyen szó az értékesítések vagy a telefonhívások számának növeléséről, a Google Ads segíti a kampányteljesítmény mérését, így Ön bármikor módosíthatja a beállításokat a célok teljesítése érdekében.