Az univerzális alkalmazáskampányok

Érje el azokat a felhasználókat, akik imádni fogják alkalmazását.

Az Univerzális alkalmazáskampányok segítségével a Google-felhasználók milliárdjai számára jelenítheti meg iOS- vagy Android-alkalmazásának hirdetéseit – mindezt egyetlen kampány keretein belül. A Google gépi tanulási technológiájának segítségével megtalálhatja a legkiválóbb felhasználókat, és a lehető legtöbbet hozhatja ki költségkeretéből.

KEZDÉS MOST

Készítse el hirdetését néhány perc alatt.

1

Szabja személyre hirdetését.

Keressen rá Android- vagy iOS-alkalmazására, és tekintse meg az egyéni, az App Store vagy a Play Store áruházból származó adatok alapján összeállított hirdetési előnézetet. Ezután szabja személyre a szöveget. Az alkalmazásról képeket vagy videót is feltölthet.

2

Határozza meg a költségkeretet.

Adja meg, hogy mennyit szeretne költeni az egyes telepítésekre (telepítésenkénti költség vagy CPI), és állítsa be napi költségkeretét.

3

Bízza ránk a munka oroszlánrészét.

Indítsa el a hirdetés megjelenítését, majd térjen vissza a munkájához. A Google a hirdetést automatikusan megjeleníti a Google Keresés, a Play, a YouTube, a Gmail és egyéb szolgáltatásaiban. A hirdetéseket, az ajánlatokat és a célzást folyamatosan finomítjuk annak érdekében, hogy a legjobb minőségű telepítéseket biztosítsuk, méghozzá a megcélzott telepítésenkénti költség mellett.

Használjon ki minden hirdetést maximálisan.

Az Univerzális alkalmazáskampányok minden egyes hirdetés esetén gépi tanulás használatával hozzák meg a legjobb döntést. Ennek során több mint 300 millió potenciális jelkombinációt elemeznek valós időben. Az Intelligens ajánlattétel segítségével egyedi üzleti céljaira szabhatja az ajánlatokat: megcélozhat adott ügyfélszerzésenkénti költséget (tCPA), illetve megcélozhatja a hirdetési kiadások megtérülését (tROAS) is.

Érje el az alkalmazás marketingcéljait.

Határozza meg azokat a műveleteket, amelyek értéket jelentenek az Ön vállalkozása számára (például a 2. szint teljesítése, az első fuvar igénybe vétele vagy feliratkozás próbaidőszakra). Az Univerzális alkalmazáskampányok a hirdetéseket olyan felhasználók számára jelenítik meg, akik nagy valószínűséggel végrehajtják ezeket a műveleteket.