Hozza létre első hirdetését, és segítsen az ügyfeleknek megtalálni vállalkozását.

A Google Ads segítségével egyszerűen megmutathatja a világnak, hogy miben egyedi a vállalkozása, így elérheti azokat az ügyfeleket, akik az Ön ajánlatára keresnek rá.

Kezdés

1. lépés

Döntse el, hogy hol hirdet

Hirdessen globálisan, vagy helyileg. Ön dönti el, hogy hol jelenjenek meg a hirdetések, és mi megjelenítjük őket a megfelelő embereknek.

További információ

2. lépés

Üzenet létrehozása

Emelje ki 3 rövid mondatban, hogy mi a legjobb a vállalkozásában, hogy felkeltse az ügyfelek figyelmét. Vagy hozzon létre lenyűgöző szalaghirdetéseket képek hozzáadásával.

További információ

3. lépés

Költségkeret beállítása

Soha nem fog többet fizetni, mint a beállított havi korlát, és bármikor módosíthatja vagy szüneteltetheti a szolgáltatást. Továbbá megjelenítjük a költségkeret becsült eredményeit.

További információ

4. lépés

Lásson hozzá

Akkor fogjuk megjeleníteni a hirdetéseit, amikor az emberek az Önéhez hasonló termékekre vagy szolgáltatásokra keresnek rá. A hirdetések megjelenhetnek a Google Keresés és a Térkép szolgáltatásban, valamint partnerwebhelyeink hálózatában.

Az eredményekért fog fizetni, például akkor, amikor az emberek rákattintanak a hirdetésre, hogy felhívják a vállalkozást, felkeresik a webhelyet, vagy útvonalat terveznek a boltba.

A Google segít, hogy idővel jobb hirdetések szülessenek

Tudjuk, hogy a legfontosabb dolgokra szeretne összpontosítani – a vállalkozása üzemeltetésére. Intelligens technológiánk ezért segít megtalálni azt, hogy miként javíthatja a hirdetéseket, és érhet el jobb eredményeket.

Ezenkívül jelentéseket, statisztikákat és folyamatos tippeket is láthat, amelyek révén nyomon követheti előrehaladását, és a hirdetéseket még sikeresebbé teheti.

Az első hirdetés létrehozása

Speciális hirdetési stratégiákat keres?

Tekintse meg az összes kampánytípust és eszközt, hogy megtudja, hogyan hozhat ki még többet a hirdetésekből.