Hozza létre első hirdetését néhány lépésben

A Google Ads segítségével egyszerűen megmutathatja a világnak, hogy miben egyedi a vállalkozása, így elérheti azokat az ügyfeleket, akik az Ön ajánlatára keresnek rá.

Kezdés

1. lépés

Döntse el, hogy hol hirdet

Hirdessen globálisan, vagy helyileg. Ön dönti el, hogy hol jelenjenek meg a hirdetések, és mi megjelenítjük őket a megfelelő embereknek.

További információ

2. lépés

Üzenet létrehozása

Emelje ki 3 rövid mondatban, hogy mi a legjobb a vállalkozásában, hogy felkeltse az ügyfelek figyelmét. Vagy hozzon létre lenyűgöző szalaghirdetéseket képek hozzáadásával.

További információ

3. lépés

Költségkeret beállítása

Soha nem fog többet fizetni, mint a beállított havi korlát, és bármikor módosíthatja vagy szüneteltetheti a szolgáltatást. Továbbá megjelenítjük a költségkeret becsült eredményeit.

További információ

4. lépés

Lásson hozzá

Akkor fogjuk megjeleníteni a hirdetéseit, amikor az emberek az Önéhez hasonló termékekre vagy szolgáltatásokra keresnek rá. A hirdetések megjelenhetnek a Google Keresés és a Térkép szolgáltatásban, valamint partnerwebhelyeink hálózatában.

Az eredményekért fog fizetni, például akkor, amikor az emberek rákattintanak a hirdetésre, hogy felhívják a vállalkozást, felkeresik a webhelyet, vagy útvonalat terveznek a boltba.

A Google segít, hogy idővel jobb hirdetések szülessenek

Tudjuk, hogy a legfontosabb dolgokra szeretne összpontosítani – a vállalkozása üzemeltetésére. Intelligens technológiánk ezért segít megtalálni azt, hogy miként javíthatja a hirdetéseket, és érhet el jobb eredményeket.

Ezenkívül jelentéseket, statisztikákat és folyamatos tippeket is láthat, amelyek révén nyomon követheti előrehaladását, és a hirdetéseket még sikeresebbé teheti.

Az Ön célja

Válassza a hívások lehetőséget, ha azt szeretné, hogy az ügyfelek felhívják telefonon időpontfoglalás, munkaütemezés vagy üzletkötés céljából.

Válassza a bolti látogatások lehetőséget, ha olyan fizikai hellyel rendelkezik, amely az üzlet forgalmára támaszkodik.

Válassza a művelet elvégzése a webhelyen lehetőséget, ha azt szeretné, hogy az emberek az online áruházában vásároljanak, feliratkozzanak az e-mail-listájára, vagy kitöltsenek egy űrlapot.

A hirdetés elérése

Ahhoz, hogy a hirdetés jól teljesítsen, el kell érnie a megfelelő közönséget. A Google Ads segítségével kiválaszthatja azt a helyet, ahol a hirdetés meg fog jelenni, beleértve a bolt bizonyos sugarát, teljes régiókat vagy országokat.

Az Ön üzenete

A Google Ads megkönnyíti a hatékony hirdetésszövegek megírását vagy a képek beillesztését. A rendelkezésre álló hirdetési formátumok választékával segítünk meghatározni, hogy miként hozhatja létre legjobban a hirdetést hirdetési és marketingcéljai alapján.

Az Ön költségkerete

A Google Ads szolgáltatással Ön dönti el, hogy mennyit költ, és soha nem fizet többet a havi korlátnál. Nincs minimális kiadás, és nincs elkötelezettség. Javasolni fogunk egy költségkeretet az Önéhez hasonló vállalkozások alapján, a becsült eredményekkel együtt. A legtöbb hirdetés körülbelül egy hónap múlva kezd eredményeket hozni.

Az első hirdetés létrehozása

Speciális hirdetési stratégiákat keres?

Tekintse meg az összes kampánytípust és eszközt, hogy megtudja, hogyan hozhat ki még többet a hirdetésekből.