Állítson be Önnek megfelelő költségkeretet

A Google Ads szolgáltatással Ön irányítja az online hirdetési költségeit. Sosem kell többet fizetnie a havi költségkerethatárnál, ráadásul bármikor szüneteltetheti a költségkeretet.

Kezdés

Árazás áttekintése

ÁLLÍTSON BE KÖLTSÉGKERETHATÁRT

Állítsa be a hirdetési költségkeretet, és soha nem kell többet költenie a havi keretnél.

MARADJON RUGALMAS

Nincs szükség hosszú távú szerződésre vagy elköteleződésre. A hirdetési költségkeretet szükség szerint bármikor módosíthatja vagy szüneteltetheti.

FIZESSEN AZ EREDMÉNYEK UTÁN

Csak akkor kell fizetnie, amikor az emberek műveletet hajtanak végre, például a hirdetésre kattintva felkeresik a webhelyét, illetve felhívják a vállalkozását.

Válassza meg a költségkeretet. Mi pedig megbecsüljük a várható eredményeket.

A Google Ads szinte bármilyen hirdetési költségkerettel működik. Ön dönti el, mennyit szeretne költeni, mi pedig megmutatjuk a becsült eredményeket.

Szükség szerint bármikor módosíthatja, szüneteltetheti vagy elindíthatja

Próbálja ki a Google Ads szolgáltatását, hosszú távú szerződés vagy elköteleződés nélkül ‒ a szolgáltatást bármikor szüneteltetheti vagy lemondhatja. Szükség szerint a költségkeretet is bármikor módosíthatja, például a forgalmas ünnepek vagy a termékbevezetések idejére.

Fizessen a tényleges eredményekért

A fiókregisztráció ingyenes. Csak akkor kell fizetnie, ha az ügyfelek műveletet hajtanak végre, például a hirdetésre kattintva felkeresik a webhelyét, vagy felhívják a vállalkozását.

A siker biztosítása érdekében jelentésekkel és statisztikákkal segítünk nyomon követni a hirdetések teljesítményét és a költségeket.

A Google Ads segítségével még több ügyfelet szerezhet