Budite dostupni na Google pretraživanju.

Oglasi ciljani na pretraživačku mrežu prikazuju se pored rezultata pretraživanja na Googleu kada korisnici traže proizvode i usluge koje nudite. Platit ćete samo kada korisnici kliknu na vaš oglas kako bi posjetili vašu web-lokaciju ili nazvali vašu tvrtku.

Pretraživačke kampanje

1.

Izradite oglas ciljan na pretraživačku mrežu.

Izrada prvog oglasa ciljanog na pretraživačku mrežu može potrajati samo nekoliko minuta. Započnite sastavljanjem oglasa koji korisnicima govori što nudite.

2.

Pronađite korisnike pomoću ključnih riječi.

Odaberite ključne riječi koje bi mogući klijenti mogli pretraživati na Googleu da bi pronašli vašu tvrtku.

3.

Postavite proračun za oglase ciljane na pretraživačku mrežu.

Postavite dnevni proračun i vaš će oglas biti spreman za prikazivanje uživo.

Način prikazivanja oglasa korisnicima.

Ako riječi koje korisnici osobnih računala, tableta i pametnih telefona upisuju na Google odgovaraju vašim ključnim riječima, vaš se oglas može prikazivati iznad rezultata pretraživanja.
Plaćate samo kada korisnici kliknu da bi otišli na vašu web-lokaciju ili nazvali vašu tvrtku. Budući da se svaki dan na Googleu upišu milijuni pojmova za pretraživanje, vaši će klijenti sigurno primijetiti vašu robnu marku, razmotriti vaše ponude i poduzeti radnju.

ručno rađena keramika

Pavlova keramika – fina ručno rađena keramika

Oglas example-business.com

Prekrasne vaze, posude i još mnogo toga. Kupite u našoj galeriji ili online.

Mjerite, učite i razvijajte se.

Nakon što se oglasi počnu prikazivati, možete pregledati izvješće o uspješnosti oglasa i u svakom trenutku unijeti izmjene. Možete izraditi i različite oglase kako biste saznali koji su najuspješniji.