Dosegnite korisnike na webu i u aplikacijama na svim uređajima.

Google Ads prikazni oglasi prikazuju se na više od dva milijuna web-lokacija i u više od 650.000 aplikacija tako da se vaš oglas može prikazati ondje gdje se nalazi vaša publika.

Postoji više načina za prikazivanje oglasa.

Tekst

Baš kao oglasi na Google pretraživanju, prikazni oglasi sadržavaju naslov, dva retka teksta i URL.

Gmail

Prikazujte prilagođene oglase na Gmailu tako da korisnici mogu spremati, prosljeđivati i proširivati vaš oglas u pristigloj pošti.

Baner

Budući da ti oglasi sadrže slike ili bogate medije, možete koristiti prilagođeni izgled, interaktivne elemente, animacije i još mnogo toga.

Aplikacija

Izradite kampanju koja cilja određene kategorije mobilne aplikacije ili pratite uspješnost oglasa u aplikaciji koje već prikazujete.

Objašnjenje prikaznih oglasa.

1.

Odaberite format i izradite oglas.

Bez obzira na to izrađujete li jednostavne tekstualne oglase ili koristite slike, to možete napraviti u nekoliko minuta pomoću galerije oglasa koja se nalazi na vašem računu.

2.

Odaberite gdje ćete prikazivati oglase.

Prikazni oglasi omogućuju vam da izradite precizno ciljane kampanje koje se temelje na podacima koje znate o svojim klijentima, na primjer demografskim podacima ili podacima o interesima klijenata.

3.

Odredite proračun.

Odlučite koliko želite potrošiti za dosezanje svoje ciljane publike i počnite prikazivati svoje oglase korisnicima koji su najzainteresiraniji.

Dosegnite odgovarajuće korisnike.

Od milijuna web-lokacija, web-stranica s vijestima i blogova do Google web-lokacija kao što su Gmail i YouTube, Google prikazivačka mreža doseže 90% internetskih korisnika diljem svijeta. Uz specijalizirane opcije za ciljanje, ključne riječi, demografiju i remarketing, možete potaknuti korisnike da primijete vašu robnu marku, pregledaju vaše ponude i poduzmu radnju.

Uvijek se poboljšavajte.

Izmjerite rezultate svojih oglasa i saznajte koja publika ima najbolji odaziv. Bez obzira na to želite li povećati prodaju ili privući više poziva, Google Ads vam pomaže da izmjerite uspješnost kampanje tako da možete unijeti izmjene i ostvariti svoje ciljeve.