Aseta juuri sinulle sopiva budjetti

Google Adsissa päätät itse verkkomainontakuluistasi. Maksat aina korkeintaan enimmäiskuukausibudjettisi verran, ja voit keskeyttää mainoksesi milloin tahansa.

Aloita nyt

Hinnoittelun yleiskatsaus

Määritä enimmäisbudjetti

Määritä mainontabudjetti, niin kulutuksesi ei koskaan ylitä asettamaasi kuukausirajaa.

Säilytä joustavuus

Sinun ei tarvitse solmia pitkäaikaista sopimusta. Voit muokata mainontabudjettiasi tai keskeyttää mainoksiasi milloin tahansa.

Maksa tuloksista

Maksat vain, kun käyttäjät aktivoituvat eli esimerkiksi klikkaavat mainostasi käydäkseen sivustollasi tai soittaakseen yritykseesi.

Valitse budjettisi, niin luomme arvion tuloksistasi.

Maksat vain tuloksista eli esimerkiksi klikkauksista verkkosivustollesi tai puheluista yritykseesi. Päätä, kuinka paljon rahaa haluat käyttää, niin saat meiltä mainosbudjettiisi perustuvan arvion tuloksista ennen kampanjan luomista.

Muokkaa budjettiasi aina tarvittaessa ja aloita tai keskeytä mainosten näyttäminen milloin tahansa

Sinä hallitset mainoksiasi. Voit keskeyttää mainoksesi niin pitkäksi aikaa kuin haluat ja voit jatkaa mainostamista silloin kun haluat.

Maksa todellisista tuloksista

Maksat vain, kun käyttäjät aktivoituvat eli esimerkiksi klikkaavat mainostasi käydäkseen sivustollasi tai soittaakseen yritykseesi.

Autamme sinua menestymään tarjoamalla käyttöösi raportteja ja tilastotietoja, joiden avulla voit seurata mainoksesi tehokkuutta ja kustannuksia.

Googlen avulla saat enemmän vastinetta rahoillesi

Autamme sinua parantamaan tuloksiasi. Älykäs teknologiamme varmistaa, että tavoitat mainoksillasi enemmän juuri oikeita asiakkaita ylittämättä budjettiasi.

Pidä mainontakulut kurissa ja saavuta tuloksia

Haluatko tutustua kehittyneisiin hintatarjousstrategioihin?

Google tarjoaa useita mainoshuutokaupoissa käytettäviä hintatarjousstrategioita, jotka on räätälöity kehittyneitä kampanja- ja markkinointitavoitteita varten.