Kerro tarinasi

Videomainoksia näytetään vain niille, joille haluat, ja maksat vain siitä, että he katsovat. Et siis tuhlaa rahaa mainostamalla ihmisille, jotka eivät ole kiinnostuneita siitä, mitä myyt.

ALOITA NYT

Katsaus videomainoksiin

1

Julkaise mainoksesi

Kun olet luonut videon, luo yrityksellesi YouTube-kanava ja lataa video. Tämän jälkeen voit aloittaa kampanjasi YouTubessa Google Adsin avulla. Videosi näytetään aiheeseen liittyvien videoiden alussa, vieressä tai hakutuloksissa.

2

Valitse, missä mainoksesi näkyy

Voit valita yleisösi esimerkiksi iän, sukupuolen, sijainnin tai kiinnostuksen kohteiden mukaan. Voit siis kohdistaa mainonnan vaikka urheilun ystäville, musiikin harrastajille tai mille tahansa muulle kohderyhmälle.

3

Päätä, miten paljon haluat kuluttaa

Määritä budjettisi ja selvitä toimivat ratkaisut YouTuben Analytics-työkalua käyttämällä.

Valitse kohdeyleisösi

Voit valita haluamasi kohdeyleisön esimerkiksi iän, sukupuolen, sijainnin ja kiinnostuksen kohteiden perusteella. Maksat vain siitä, että he jatkavat mainoksesi katsomista. Jos he ohittavat mainoksesi ennen kuin 30 sekuntia on kulunut tai ennen mainoksen päättymistä, et maksa mitään.

Katso, mikä toimii

Selvitä YouTuben Analytics-työkalun avulla, kuka katsoo mainoksiasi ja miten kyseiset käyttäjät toimivat mainosta katsellessaan. Hallitset täysin omaa päiväbudjettiasi, joten voit käyttää sen verran rahaa kuin sinulle sopii.

Haluatko lisätietoja?

Tutustu videomainoksiin Youtubessa

YouTuben logo