Tavoita asiakkaat internetissä ja sovelluksissa laitteesta riippumatta

Google Adsin Display-mainoksia näytetään yli kahdella miljoonalla verkkosivustolla ja yli 650 000 sovelluksessa, joten mainoksesi voivat näkyä kaikkialla siellä, missä yleisösi on.

Käytettävissä eri mainostyyppejä

Teksti

Hakumainosten tapaan Display-mainokset sisältävät otsikon, kaksi tekstiriviä ja URL-osoitteen.

Gmail

Kun näytät muokattuja mainoksia Gmailissa, käyttäjät voivat tallentaa mainoksen, lähettää sen edelleen ja laajentaa mainoksen postilaatikossaan.

Banneri

Voit muokata näiden kuvia tai multimediaa sisältävien mainosten ulkoasua tai sisällyttää niihin muun muassa interaktiivisia elementtejä ja animaatioita.

Sovellus

Luo ja kohdista kampanja tietynlaisille mobiilisovelluksille tai seuraa, miten luomallasi sovellusten sisäisellä mainoskampanjalla menee.

Display-mainosten käyttöönotto

1

Valitse muoto ja luo mainoksesi

Tililläsi olevan Mainosgallerian avulla mainosten luominen kestää vain muutaman minuutin, halusitpa luoda tekstimainoksia tai kuvallisia mainoksia.

2

Päätä, missä mainoksiasi näytetään

Display-mainosten avulla voit luoda tarkoin kohdistettuja kampanjoita, jotka perustuvat asiakkaista tarjolla oleviin tietoihin, kuten kiinnostuksen kohteisiin tai demografisiin tietoihin.

3

Määritä budjettisi

Päätä, millaisen rahasumman olet valmis kuluttamaan kohdeyleisösi tavoittamiseen.

Tavoita oikeat asiakkaat

Valitsemalla tarkkaan kohdistukset, avainsanat, demografiset ryhmät ja uudelleenmarkkinointiasetukset varmistat mainoksesi näkyvyyden: tuotteesi ja tarjouksesi huomataan.

Kehitä kampanjoitasi

Seuraa mainostesi toimivuutta ja selvitä, mitkä kohderyhmät ovat tuottoisimpia. Olipa tavoitteesi myynnin tai puhelujen määrän lisääminen, Google Adsissa voit seurata kampanjoitasi ja tehdä niihin muutoksia tavoitteiden saavuttamiseksi.