Tietoja universaaleista sovelluskampanjoista

Tavoita käyttäjät, joille sovelluksesi on kuin luotu

Yhdellä universaalilla sovelluskampanjalla voit mainostaa iOS- tai Android-sovellustasi jopa miljardeille Google-käyttäjille. Anna Googlen koneoppimisen auttaa sinua löytämään sopivimmat käyttäjät, niin saat budjettisi hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti.

ALOITA NYT

Luo mainos muutamassa minuutissa

1

Muokkaa mieleiseksi

Hae Android- tai iOS-sovellustasi, niin näet sovellukselle räätälöidyn mainosluonnoksen, johon on kerätty tiedot App Storesta tai Play Kaupasta. Muokkaa mainoksen tekstiä ja lisää halutessasi kuvia ja videoita.

2

Määritä budjetti

Päätä, miten paljon haluat käyttää mainosbudjetistasi yhtä asennusta kohden (hinta asennusta kohti eli CPI) ja valitse päiväbudjetti.

3

Teemme työn puolestasi

Kun olet julkaissut mainoksesi, voit palata rauhassa muun työsi pariin. Google näyttää mainoksesi nyt automaattisesti Google-haussa, Google Playssa, YouTubessa ja Gmailissa jne. Mainoksiasi, hintatarjouksiasi ja niiden kohdistamista optimoidaan jatkuvasti. Saat laadukkaita asennuksia eikä määrittämäsi asennuskohtainen hinta ylity.

Hyödy jokaisesta mainoksesta enemmän

Universaalit sovelluskampanjat selvittävät, mikä on järkevin näyttötapa kullekin mainokselle. Tämä onnistuu koneoppimisen ja yli 300 miljoonan signaaliyhdistelmän analysoinnin avulla. Smart Biddingillä voit räätälöidä hintatarjouksesi niin, että ne vastaavat yksilöllisiä liiketoimintatavoitteitasi: CPA-tavoitetta (tCPA) tai tavoiteltua mainostuottoa (tROAS).

Saavuta sovellustesi markkinointitavoitteet

Määritä, mitkä sovelluksen sisäiset toimet ovat yrityksellesi arvokkaimpia (esimerkiksi tason 2 läpäiseminen, ensimmäinen käyttökerta tai kokeiluversion tilaaminen). Universaaleissa sovelluskampanjoissa mainoksesi näytetään sellaisille käyttäjille, jotka todennäköisesti päätyvät tekemään juuri ne toimet, jotka olet valinnut tavoitteiksi.