Luo ensimmäinen mainoksesi helposti vain muutaman vaiheen avulla

Google Adsin avulla voit helposti kertoa koko maailmalle, mikä erottaa yrityksesi muista. Näin voit tavoittaa tuotteitasi ja palveluitasi etsivät asiakkaat.

Aloita nyt

Vaihe 1

Kerro meille tavoitteesi

Räätälöimme mainoksesi haluamiesi tulosten perusteella. Valitsitpa minkä tahansa seuraavista mainontatavoitteista, Google Ads voi auttaa sinua tavoitteesi saavuttamisessa:

  • yritykseen soitettujen puheluiden lisääminen
  • kaupassa käyntien lisääminen
  • käyttäjien ohjaaminen yrityksen verkkosivustolle
Lisätietoja

vaihe 2

Päätä, missä haluat mainostaa

Mainosta maailmanlaajuisesti tai paikallisesti. Päätät itse, missä haluat näyttää mainoksiasi – me varmistamme, että mainoksesi näytetään juuri oikeille ihmisille.

Lisätietoja

Vaihe 3

Luo viestisi

Herätä asiakkaiden kiinnostus korostamalla yrityksesi parhaita puolia kolmella lyhyellä lauseella – tai luo houkuttelevia bannerimainoksia lisäämällä kuvia.

Lisätietoja

Vaihe 4

Määritä enimmäisbudjettisi

Maksat aina korkeintaan enimmäiskuukausibudjettisi verran ja voit keskeyttää mainoksesi tai muokata budjettiasi milloin tahansa. Lisäksi näytämme sinulle arvion tuloksista, joita voit saavuttaa budjetillasi.

Lisätietoja

Vaihe 5

Julkaise

Näytämme mainoksiasi, kun ihmiset etsivät yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluita. Mainoksesi voivat näkyä Google-haussa ja Mapsissa sekä Googlen kumppanisivustojen verkostossa.

Maksat vain tuloksista eli esimerkiksi siitä, kun käyttäjät klikkaavat mainostasi soittaakseen yritykseesi, käydäkseen sivustollasi tai saadakseen reittiohjeet yritykseesi.

Google auttaa parantamaan mainoksiasi ajan mittaan

Tiedämme, että haluat keskittyä kaikkein tärkeimpään asiaan – liiketoimintasi pyörittämiseen. Tämän vuoksi älykäs teknologiamme auttaa sinua löytämään tapoja, joilla voit parantaa mainoksiasi ja saavuttaa entistä parempia tuloksia.

Lisäksi saat meiltä raportteja, parannusideoita ja säännöllisin väliajoin ilmestyviä vinkkejä, joiden avulla voit seurata edistymistäsi ja tehdä mainoksistasi entistäkin menestyksekkäämpiä.

Tavoitteesi

Valitse puhelut, jos haluat saada asiakkaat soittamaan yritykseesi ja varaamaan tapaamisia, tilaamaan töitä tai vahvistamaan kaupat.

Valitse käynnit kivijalkakaupassa, jos yritykselläsi on fyysinen sijainti, jonka menestys perustuu asiakkaiden käynteihin kivijalkakaupassasi.

Valitse jonkin asian tekeminen verkkosivustollasi, jos haluat ihmisten tekevän ostoksia verkkokaupassasi, liittyvän postituslistallesi tai täyttävän lomakkeen.

Mainoksesi kattavuus

Jotta mainoksesi toimisi mahdollisimman hyvin, sen on tavoitettava oikea yleisö. Google Adsissa voit valita sijainnin, jossa haluat mainoksesi näkyvän. Tämä voi olla esimerkiksi tietynsuuruinen alue kauppasi ympärillä tai koostua kokonaisista alueista tai maista.

Viestisi

Google Adsissa voit helposti kirjoittaa tehokkaan mainostekstin tai sisällyttää mainokseesi kuvia. Tarjoamme useita eri mainosmuotoja ja autamme sinua löytämään parhaan tavan luoda mainoksen mainonta- ja markkinointitavoitteidesi pohjalta.

Budjettisi

Google Adsissa päätät itse budjettisi etkä milloinkaan maksa kuukausittaista enimmäisbudjettiasi enempää. Sinulta ei edellytetä minkäänlaista vähimmäiskulutusta tai sitoutumista. Suosittelemme budjettia samankaltaisten yritysten tietojen pohjalta ja näytämme arvion tuloksistasi. Useimpien mainosten yhteydessä tuloksia alkaa näkyä noin kuukauden kuluessa.

Luo ensimmäinen mainoksesi

Oletko kiinnostunut kehittyneistä mainontastrategioista?

Tutustu kaikkiin kampanjatyyppeihimme ja työkaluihimme nähdäksesi, miten voit saada entistäkin enemmän aikaan mainoksillasi.