Luo ensimmäinen mainoksesi, jotta saat asiakkaat valitsemaan yrityksesi

Google Adsin avulla voit helposti kertoa koko maailmalle, mikä erottaa yrityksesi muista. Näin voit tavoittaa tuotteitasi ja palveluitasi etsivät asiakkaat.

Aloita nyt

Vaihe 1

Kerro meille tavoitteesi

Räätälöimme mainoksesi haluamiesi tulosten perusteella. Valitsitpa minkä tahansa seuraavista mainontatavoitteista, Google Ads voi auttaa sinua tavoitteesi saavuttamisessa:

  • yritykseen soitettujen puheluiden lisääminen
  • kaupassa käyntien lisääminen
  • käyttäjien ohjaaminen yrityksen verkkosivustolle
Lisätietoja

vaihe 2

Päätä, missä haluat mainostaa

Mainosta maailmanlaajuisesti tai paikallisesti. Päätät itse, missä haluat näyttää mainoksiasi – me varmistamme, että mainoksesi näytetään juuri oikeille ihmisille.

Lisätietoja

Vaihe 3

Luo viestisi

Herätä asiakkaiden kiinnostus korostamalla yrityksesi parhaita puolia kolmella lyhyellä lauseella – tai luo houkuttelevia bannerimainoksia lisäämällä kuvia.

Lisätietoja

Vaihe 4

Määritä enimmäisbudjettisi

Maksat aina korkeintaan enimmäiskuukausibudjettisi verran ja voit keskeyttää mainoksesi tai muokata budjettiasi milloin tahansa. Lisäksi näytämme sinulle arvion tuloksista, joita voit saavuttaa budjetillasi.

Lisätietoja

Vaihe 5

Julkaise

Näytämme mainoksiasi, kun ihmiset etsivät yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluita. Mainoksesi voivat näkyä Google-haussa ja Mapsissa sekä Googlen kumppanisivustojen verkostossa.

Maksat vain tuloksista eli esimerkiksi siitä, kun käyttäjät klikkaavat mainostasi soittaakseen yritykseesi, käydäkseen sivustollasi tai saadakseen reittiohjeet yritykseesi.

Google auttaa parantamaan mainoksiasi ajan mittaan

Tiedämme, että haluat keskittyä kaikkein tärkeimpään asiaan – liiketoimintasi pyörittämiseen. Tämän vuoksi älykäs teknologiamme auttaa sinua löytämään tapoja, joilla voit parantaa mainoksiasi ja saavuttaa entistä parempia tuloksia.

Lisäksi saat meiltä raportteja, parannusideoita ja säännöllisin väliajoin ilmestyviä vinkkejä, joiden avulla voit seurata edistymistäsi ja tehdä mainoksistasi entistäkin menestyksekkäämpiä.

Luo ensimmäinen mainoksesi

Oletko kiinnostunut kehittyneistä mainontastrategioista?

Tutustu kaikkiin kampanjatyyppeihimme ja työkaluihimme nähdäksesi, miten voit saada entistäkin enemmän aikaan mainoksillasi.