Παραμείνετε εντός των ορίων του προϋπολογισμού σας.

Η εγγραφή στο Google Ads είναι δωρεάν και θα πληρώνετε μόνο όταν οι διαφημίσεις σας είναι αποτελεσματικές.

Εξασφαλίστε αποτελέσματα

Πληρώστε μόνο για διαφημίσεις που σας αποφέρουν κέρδη.

Το Google Ads δεν θα σας χρεώνει για την προβολή διαφημίσεων. Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, παρακολουθεί το βίντεό σας στο YouTube ή καλεί την επιχείρησή σας.

Όσον αφορά τον καθορισμό του προϋπολογισμού, εσείς αποφασίζετε. Ορισμένες επιχειρήσεις ξοδεύουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα, ενώ άλλες προτιμούν να επενδύουν κάποιες εκατοντάδες ευρώ.

Κάντε αυτό που θέλετε

Πάρτε τον έλεγχο των καμπανιών σας.

Ξεκινήστε ή σταματήστε όποτε θέλετε.

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το Google Ads; Δεν υπάρχει καμία δέσμευση. Μπορείτε να θέσετε σε παύση την καμπάνια σας, να την τερματίσετε ή να την προσαρμόσετε ανά πάσα στιγμή χωρίς τέλη ακύρωσης.

Ευέλικτη τιμολόγηση.

Μπορείτε εύκολα να ορίσετε την τιμή που είστε διατεθειμένοι να πληρώνετε όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να την αλλάζετε όποτε θέλετε.

Αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο.

Τα εργαλεία παρακολούθησης σάς δείχνουν πάντα την αποδοτικότητα της επένδυσής σας, είτε πρόκειται για επισκέψεις στον ιστότοπο, πωλήσεις στο διαδίκτυο είτε για τηλεφωνικές κλήσεις.

Τρεις τρόποι πληρωμής.

Ρυθμίστε τις πληρωμές με την πιστωτική ή τη χρεωστική σας κάρτα ή με πληρωμή μέσω τραπέζης, ανάλογα με το τι σας εξυπηρετεί καλύτερα.