Καθορίστε τονπροϋπολογισμό που ανταποκρίνεται στην επιχείρησή σας

Με το Google Ads, έχετε τον έλεγχο του κόστους διαφήμισης στο διαδίκτυο. Δεν θα πληρώσετε ποτέ πάνω από το όριο του μηνιαίου προϋπολογισμού σας και μπορείτε να σταματήσετε οποιαδήποτε στιγμή.

Ξεκινήστε τώρα

Τιμολόγηση με μια ματιά

Καθορίστε ένα όριο προϋπολογισμού

Ορίστε έναν διαφημιστικό προϋπολογισμό χωρίς να δαπανήσετε ποτέ περισσότερα χρήματα από το μηνιαίο όριό σας.

Διατηρήστε την ευελιξία σας

Δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε σε μακροπρόθεσμη σύμβαση. Προσαρμόστε τον διαφημιστικό προϋπολογισμό ή θέστε σε παύση τις διαφημίσεις σας όποτε χρειάζεται.

Πληρώνετε για τα αποτελέσματα

Πληρώνετε μόνο όταν οι χρήστες προβούν σε κάποια ενέργεια, όπως όταν κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτούν τον ιστότοπο ή να καλέσουν την επιχείρησή σας.

Επιλέξτε τον προϋπολογισμό σας. Κι εμείς θα εκτιμήσουμε τα αποτελέσματά σας.

Πληρώστε μόνο για αποτελέσματα, όπως κλικ στον ιστότοπό σας ή κλήσεις στην επιχείρησή σας. Αποφασίστε πόσα χρήματα θέλετε να δαπανήσετε και θα σας δείξουμε τα εκτιμώμενα αποτελέσματα με βάση τον διαφημιστικό προϋπολογισμό σας, προτού δημιουργήσετε την καμπάνια σας

Προσαρμόστε όποτε θέλετε τον προϋπολογισμό σας και ξεκινήστε ή διακόψτε την προβολή των διαφημίσεών σας ανά πάσα στιγμή

Εσείς έχετε τον έλεγχο των διαφημίσεών σας. Μπορείτε να παύσετε τις διαφημίσεις σας για οποιαδήποτε χρονική περίοδο θέλετε και να συνεχίσετε την προβολή τους όποτε επιθυμείτε

Πληρώνετε για πραγματικά αποτελέσματα

Θα πληρώνετε μόνο όταν οι πελάτες σας προβούν σε κάποια ενέργεια, όπως όταν κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτούν τον ιστότοπο ή να καλέσουν την επιχείρησή σας.

Για να σας βοηθήσουμε να έχετε επιτυχημένα αποτελέσματα, θα παρέχουμε αναφορές και πληροφορίες, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση και το κόστος των διαφημίσεών σας.

Αξιοποιήστε περισσότερο τα χρήματά σας με την Google

Είμαστε συνεχώς δίπλα σας, για να βελτιώσουμε τα αποτελέσματά σας. Η έξυπνη τεχνολογία μας διασφαλίζει ότι οι διαφημίσεις σας προσεγγίζουν περισσότερους πελάτες που είναι κατάλληλοι για εσάς, χωρίς να υπερβαίνετε τα όρια του προϋπολογισμού.

Ελέγξτε το κόστος διαφήμισης και εξασφαλίστε αποτελέσματα

Θέλετε να μάθετε σχετικά με τις σύνθετες στρατηγικές υποβολής προσφορών;

Η Google προσφέρει αρκετές στρατηγικές υποβολής προσφορών για δημοπρασίες διαφημίσεων που είναι προσαρμοσμένες για σύνθετες καμπάνιες και στόχους μάρκετινγκ.