Καθορίστε τονπροϋπολογισμό που ανταποκρίνεται στην επιχείρησή σας

Με το Google Ads, έχετε τον έλεγχο του κόστους διαφήμισης στο διαδίκτυο. Δεν θα πληρώσετε ποτέ πάνω από το όριο του μηνιαίου προϋπολογισμού σας και μπορείτε να σταματήσετε οποιαδήποτε στιγμή.

Ξεκινήστε τώρα

Τιμολόγηση με μια ματιά

Καθορίστε ένα όριο προϋπολογισμού

Ορίστε έναν διαφημιστικό προϋπολογισμό χωρίς να δαπανήσετε ποτέ περισσότερα χρήματα από το μηνιαίο όριό σας.

Διατηρήστε την ευελιξία σας

Δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε σε μακροπρόθεσμη σύμβαση. Προσαρμόστε τον διαφημιστικό προϋπολογισμό ή θέστε σε παύση τις διαφημίσεις σας όποτε χρειάζεται.

Πληρώνετε για τα αποτελέσματα

Πληρώνετε μόνο όταν οι χρήστες προβούν σε κάποια ενέργεια, όπως όταν κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτούν τον ιστότοπο ή να καλέσουν την επιχείρησή σας.

Επιλέξτε τον προϋπολογισμό σας. Κι εμείς θα εκτιμήσουμε τα αποτελέσματά σας.

Το Google Ads μπορεί να είναι αποτελεσματικό με σχεδόν οποιονδήποτε διαφημιστικό προϋπολογισμό. Αποφασίστε πόσα χρήματα θέλετε να δαπανήσετε και θα σας δείξουμε τα εκτιμώμενα αποτελέσματα.

Προσαρμόστε όποτε θέλετε τον προϋπολογισμό σας και ξεκινήστε ή διακόψτε την προβολή των διαφημίσεών σας ανά πάσα στιγμή

Δοκιμάστε το Google Ads χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτείτε σε μακροπρόθεσμη σύμβαση. Υπάρχει η δυνατότητα παύσης ή ακύρωσης ανά πάσα στιγμή. Επίσης, προσαρμόστε τον προϋπολογισμό σας όποτε θέλετε, όπως όταν πλησιάζει η πολυάσχολη εορταστική περίοδος ή όταν πρόκειται να κυκλοφορήσετε κάποιο προϊόν.

Πληρώνετε για πραγματικά αποτελέσματα

Η εγγραφή για λογαριασμό είναι δωρεάν. Θα πληρώνετε μόνο όταν οι πελάτες σας προβούν σε κάποια ενέργεια, όπως όταν κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτούν τον ιστότοπο ή να καλέσουν την επιχείρησή σας.

Για να σας βοηθήσουμε να έχετε επιτυχημένα αποτελέσματα, θα παρέχουμε αναφορές και πληροφορίες, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση και το κόστος των διαφημίσεών σας.

Αξιοποιήστε περισσότερο τα χρήματά σας με την Google

Είμαστε συνεχώς δίπλα σας, για να βελτιώσουμε τα αποτελέσματά σας. Η έξυπνη τεχνολογία μας διασφαλίζει ότι οι διαφημίσεις σας προσεγγίζουν περισσότερους πελάτες που είναι κατάλληλοι για εσάς, χωρίς να υπερβαίνετε τα όρια του προϋπολογισμού.

Ελέγξτε το κόστος διαφήμισης και εξασφαλίστε αποτελέσματα

Εναλλακτικά, καλέστε έναν ειδικό του Google Ads, για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε έναν λογαριασμό ή να υπολογίσετε τον προϋπολογισμό σας.

Θέλετε να μάθετε σχετικά με τις σύνθετες στρατηγικές υποβολής προσφορών;

Η Google προσφέρει αρκετές στρατηγικές υποβολής προσφορών για δημοπρασίες διαφημίσεων που είναι προσαρμοσμένες για σύνθετες καμπάνιες και στόχους μάρκετινγκ.