Παρουσιάστε την ιστορία σας σε ζωντανή μετάδοση.

Οι διαφημίσεις βίντεο εμφανίζονται μόνο στους χρήστες που θέλετε, ενώ πληρώνετε μόνο όταν τις παρακολουθούν. Με άλλα λόγια, δεν θα σπαταλάτε χρήματα προβάλλοντας διαφημίσεις σε χρήστες που δεν ενδιαφέρονται για την επιχείρησή σας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Μια προεπισκόπηση των διαφημίσεων βίντεο.

1

Ετοιμάστε τη διαφήμισή σας για προβολή.

Αφού δημιουργήσετε ένα βίντεο, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο YouTube και να το ανεβάσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Ads για να ξεκινήσετε την καμπάνια σας στο YouTube. Το βίντεό σας θα εμφανίζεται πριν από σχετικά βίντεο ή δίπλα σε αυτά ή στα αποτελέσματα αναζήτησης.

2

Επιλέξτε πού θα εμφανίζεται η διαφήμισή σας.

Είτε στοχεύετε φιλάθλους, λάτρεις της μουσικής είτε οποιονδήποτε άλλο χρήστη, μπορείτε να επιλέξετε το κοινό σας με βάση την ηλικία, το φύλο, την τοποθεσία, τα ενδιαφέροντα και πολλά άλλα.

3

Αποφασίστε πόσα χρήματα θέλετε να ξοδέψετε.

Ορίστε τον προϋπολογισμό σας και χρησιμοποιήστε το εργαλείο YouTube Analytics, για να δείτε τι είναι αποτελεσματικό.

Επιλέξτε τον ιδανικό πελάτη.

Επίσης, με περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες που διαθέτει, μπορείτε να επιλέξετε το κοινό που θέλετε με βάση την ηλικία, το φύλο, την τοποθεσία, τα ενδιαφέροντα και πολλά άλλα. Επίσης, πληρώνετε μόνο όταν οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τη διαφήμισή σας. Εάν οι χρήστες επιλέξουν παράλειψη της διαφήμισης πριν συμπληρωθούν 30 δευτερόλεπτα (ή πριν από το τέλος), δε χρεώνεστε καθόλου.

Δείτε τι είναι αποτελεσματικό.

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο YouTube Analytics, για να κατανοήσετε ποιοι παρακολουθούν τις διαφημίσεις σας και πώς αλληλεπιδρούν με αυτές. Μπορείτε να ελέγξετε απόλυτα τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας, έτσι ώστε να ξοδεύετε το ποσό που θέλετε.