Το μόνο που σας χωρίζει από τους πελάτες σας είναι μια αναζήτηση στην Google.

Οι διαφημίσεις αναζήτησης εμφανίζονται δίπλα από τα αποτελέσματα αναζήτησης Google, όταν οι χρήστες αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρετε. Επιπλέον, πληρώνετε μόνο όταν οι χρήστες κάνουν κλικ, για να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας ή για να καλέσουν την επιχείρησή σας.

Αναζήτηση στις καμπάνιες

1

Δημιουργήστε τη δική σας διαφήμιση αναζήτησης.

Η δημιουργία της πρώτης σας διαφήμισης αναζήτησης μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά μόνο. Ξεκινήστε, δημιουργώντας μια διαφήμιση που ενημερώνει τους χρήστες για όσα προσφέρετε.

2

Εντοπίστε τους πελάτες σας με λέξεις-κλειδιά.

Στη συνέχεια, επιλέξτε τις λέξεις-κλειδιά που ενδέχεται να αναζητήσουν οι δυνητικοί πελάτες σας στην Google για να βρουν την επιχείρησή σας.

3

Ορίστε προϋπολογισμό για τις διαφημίσεις αναζήτησης.

Ορίστε έναν ημερήσιο προϋπολογισμό και η διαφήμισή σας είναι έτοιμη για προβολή.

Πώς βλέπουν οι χρήστες τη διαφήμισή σας.

Σε υπολογιστές, tablets και smartphones, αν οι λέξεις που πληκτρολογούν οι χρήστες στην Google αντιστοιχούν στις δικές σας λέξεις-κλειδιά, η διαφήμισή σας μπορεί να εμφανιστεί πάνω από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Πληρώνετε μόνο όταν οι χρήστες κάνουν κλικ, είτε για να μεταβούν στον ιστότοπό σας είτε για να καλέσουν την επιχείρησή σας. Με εκατομμύρια καθημερινές αναζητήσεις στην Google, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι πελάτες σας θα προσέξουν την επωνυμία σας, θα εξετάσουν τις προσφορές σας και θα προβούν σε κάποια ενέργεια.

χειροποίητα κεραμικά

Το Κεραμείο' του Παύλου - Υπέροχα χειροποίητα κεραμικά

Διαφήμιση example-business.com

Πανέμορφα βάζα, μπολ και πολλά άλλα. Αγοράστε τα στην γκαλερί μας ή στο διαδίκτυο.

Μετρήστε, μάθετε και αναπτυχθείτε.

Αφού αρχίσουν να προβάλλονται οι διαφημίσεις σας, μπορείτε να λαμβάνετε αναφορές για να δείτε την απόδοσή τους και να κάνετε προσαρμογές ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε, επίσης, να δημιουργήσετε διαφορετικές διαφημίσεις, για να δείτε ποιες έχουν καλύτερη απόδοση.