Προσεγγίστε πελάτες στον ιστό και σε εφαρμογές, σε όλες τις συσκευές.

Οι διαφημίσεις προβολής Google Ads εμφανίζονται σε περισσότερους από δύο εκατομμύρια ιστοτόπους και πάνω από 650.000 εφαρμογές, ώστε η διαφήμισή σας να μπορεί να προβάλλεται όπου βρίσκεται το κοινό σας

Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος προβολής.

Κείμενο

Όπως οι διαφημίσεις στην Αναζήτηση Google, οι διαφημίσεις προβολής περιλαμβάνουν μια επικεφαλίδα, δύο γραμμές κειμένου και ένα URL.

Gmail

Εμφανίστε προσαρμοσμένες διαφημίσεις στο Gmail, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αποθηκεύουν, να προωθούν και να αναπτύσσουν τη διαφήμισή σας στα εισερχόμενά τους.

Banner 468x60

Με εικόνες ή άλλα μέσα, αυτές οι διαφημίσεις σάς επιτρέπουν να συμπεριλάβετε προσαρμοσμένα σχέδια, διαδραστικά στοιχεία, κινούμενες εικόνες και πολλά άλλα.

Εφαρμογή

Δημιουργήστε μια καμπάνια που στοχεύει συγκεκριμένες κατηγορίες εφαρμογών για κινητά ή παρακολουθήστε την απόδοση των διαφημίσεων εντός εφαρμογής που προβάλλετε ήδη.

Οι διαφημίσεις προβολής με απλά λόγια.

1

Επιλέξτε μια μορφή και δημιουργήστε μια διαφήμιση.

Είτε δημιουργείτε απλές διαφημίσεις με κείμενο είτε χρησιμοποιείτε εικόνες, με τη συλλογή διαφημίσεων που περιλαμβάνεται στον λογαριασμό σας, η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά μόνο.

2

Αποφασίστε πού θα προβληθούν οι διαφημίσεις σας.

Οι διαφημίσεις προβολής σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε ιδιαίτερα στοχευμένες καμπάνιες με βάση όσα γνωρίζετε για τους πελάτες σας, όπως ενδιαφέροντα ή δημογραφικά στοιχεία.

3

Ορίστε τον προϋπολογισμό σας.

Αποφασίστε πόσα χρήματα θέλετε να επενδύσετε για να προσεγγίσετε τον κοινό στόχο σας και αρχίστε να προβάλλετε τις διαφημίσεις σας στους πλέον δεκτικούς χρήστες.

Προσεγγίστε τους κατάλληλους πελάτες.

Με εκατομμύρια ιστοτόπους, ειδησεογραφικές σελίδες, ιστολόγια και ιστοτόπους της Google, όπως το Gmail και το YouTube, το Δίκτυο προβολής Google προσεγγίζει το 90% των χρηστών του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Με εξειδικευμένες λύσεις για τη στόχευση, τις λέξεις-κλειδιά, τα δημογραφικά στοιχεία και το επαναληπτικό μάρκετινγκ, μπορείτε να ενθαρρύνετε τους πελάτες να προσέξουν την επωνυμία σας, να εξετάσουν τα προϊόντα που προσφέρετε και να προβούν σε κάποια ενέργεια.

Διαρκείς βελτιώσεις.

Μετρήστε τα αποτελέσματα των διαφημίσεών σας και δείτε ποια είναι τα πιο δεκτικά είδη κοινού. Είτε προσπαθείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις είτε τον αριθμό κλήσεων που λαμβάνετε, το Google Ads σάς βοηθά να μετράτε την απόδοση των καμπανιών σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε προσαρμογές και να επιτυγχάνετε τους στόχους σας.