Σχετικά με τις Καθολικές καμπάνιες εφαρμογών

Προσεγγίστε χρήστες που θα αγαπήσουν την εφαρμογή σας.

Οι Καθολικές καμπάνιες εφαρμογών σας βοηθούν να προωθήσετε την εφαρμογή iOS ή Android σε δισεκατομμύρια χρήστες του Google από μία μόνο καμπάνια. Αφήστε τη μηχανική εκμάθηση της Google να σας βοηθήσει να βρείτε τους καλύτερους χρήστες και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον προϋπολογισμό σας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Ρυθμίστε τη διαφήμισή σας σε λίγα λεπτά.

1

Προσαρμόστε τη διαφήμισή σας.

Αναζητήστε την εφαρμογή Android ή iOS, για να δείτε μια προεπισκόπηση προσαρμοσμένης διαφήμισης που χρησιμοποιεί πληροφορίες από το App Store ή το Play Store. Στη συνέχεια, προσαρμόστε το κείμενο. Επίσης, μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο της εφαρμογής σας.

2

Επιλέξτε τον προϋπολογισμό σας.

Αποφασίστε πόσα θέλετε να ξοδέψετε για κάθε εγκατάσταση (κόστος ανά εγκατάσταση ή CPI) και ορίστε τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας.

3

Αφήστε μας να κάνουμε τη σκληρή δουλειά.

Ξεκινήστε τη διαφήμισή σας και επιστρέψτε στη δουλειά. Το Google θα την εμφανίσει αυτόματα στην Αναζήτηση Google, στο Play, στο YouTube, στο Gmail και αλλού. Οι διαφημίσεις, οι προσφορές και η στόχευσή σας γίνονται συνεχώς πιο συγκεκριμένες, ώστε να παρέχονται εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας στο πλαίσιο του στόχου κόστους ανά εγκατάσταση (CPI) που έχετε θέσει.

Εξασφαλίστε μεγαλύτερη αξία από κάθε διαφήμιση.

Οι Καθολικές καμπάνιες εφαρμογών χρησιμοποιούν μηχανική εκμάθηση, για να λάβουν την πιο έξυπνη απόφαση για την προβολή κάθε διαφήμισης, αναλύοντας περισσότερους από 300 εκατομμύρια δυνητικούς συνδυασμούς σημάτων σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιώντας την Έξυπνη υποβολή προσφορών, μπορείτε να προσαρμόσετε τις προσφορές σύμφωνα με τους μοναδικούς στόχους της επιχείρησής σας, δηλαδή τον στόχο κόστους ανά απόκτηση πελάτη (tCPA) ή τον στόχο απόδοσης διαφημιστικής δαπάνης (tROAS).

Επιτύχετε τους στόχους μάρκετινγκ για την εφαρμογή σας.

Προσδιορίστε ενέργειες που αυξάνουν την αξία για την επιχείρησή σας (δηλαδή ολοκλήρωση του επιπέδου 2, πρώτη χρήση ή εγγραφή για δοκιμή). Οι Καθολικές καμπάνιες εφαρμογών προβάλλουν τη διαφήμισή σας σε χρήστες που είναι πιθανό να ολοκληρώσουν αυτές τις ενέργειες.