Δημιουργήστε την πρώτη σας διαφήμιση και βοηθήστε τους πελάτες να επιλέξουν την επιχείρησή σας

Το Google Ads σας διευκολύνει να δείξετε στον κόσμο τι είναι αυτό που διαφοροποιεί την επιχείρησή σας, ώστε να μπορείτε να προσεγγίσετε πελάτες που αναζητούν αυτά που προσφέρετε.

Ξεκινήστε τώρα

Βήμα 1

Πείτε μας τον στόχο σας

Θα προσαρμόσουμε τη διαφήμισή σας με βάση τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Ανεξαρτήτως του διαφημιστικού στόχου που θα επιλέξετε, το Google Ads μπορεί να σας βοηθήσει σε κάθε περίπτωση :

  • Να αυξήσετε τις κλήσεις στην επιχείρησή σας
  • Να αυξήσετε τις επισκέψεις στο κατάστημά σας
  • Να προσελκύσετε χρήστες στον ιστότοπό σας
Πείτε μου περισσότερα

βήμα 2

Αποφασίστε πού θα διαφημίζεστε

Επεκταθείτε παγκοσμίως ή παραμείνετε σε τοπικό επίπεδο. Εσείς αποφασίζετε πού θα θέλατε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας και εμείς θα τις εμφανίσουμε στους κατάλληλους χρήστες.

Πείτε μου περισσότερα

Βήμα 3

Δημιουργήστε το μήνυμά σας

Επισημάνετε τι το ιδιαίτερο διαθέτει η επιχείρησή σας σε 3 σύντομες προτάσεις, για να προκαλέσετε τον ενθουσιασμό των πελατών. Εναλλακτικά, δημιουργήστε ελκυστικές διαφημίσεις banner προσθέτοντας εικόνες.

Πείτε μου περισσότερα

Βήμα 4

Καθορίστε το όριο του προϋπολογισμού σας

Δεν θα πληρώσετε ποτέ περισσότερα από το μηνιαίο όριο που έχετε ορίσει, ενώ μπορείτε να προσαρμόσετε ή να θέσετε σε παύση τις διαφημίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, θα σας παρέχουμε εκτιμώμενα αποτελέσματα για τον προϋπολογισμό σας.

Πείτε μου περισσότερα

Βήμα 5

Προβάλετε τις διαφημίσεις σας

Θα εμφανίζουμε τις διαφημίσεις σας, όταν οι χρήστες πραγματοποιούν αναζήτηση για προϊόντα ή υπηρεσίες όπως αυτά που προσφέρετε. Οι διαφημίσεις σας μπορούν να εμφανίζονται στην Αναζήτηση και στους Χάρτες Google, καθώς και στο δίκτυο ιστοτόπων των συνεργατών μας.

Θα πληρώνετε για αποτελέσματα, για παράδειγμα όταν οι χρήστες κάνουν κλικ για να καλέσουν την επιχείρησή σας, επισκέπτονται τον ιστότοπό σας ή λαμβάνουν οδηγίες μετάβασης στο κατάστημά σας.

Η Google συμβάλλει στη βελτίωση των διαφημίσεών σας με την πάροδο του χρόνου

Γνωρίζουμε ότι θέλετε να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει σημασία: τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Για τον λόγο αυτό, η έξυπνη τεχνολογία μας θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τις διαφημίσεις σας και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Επιπλέον, θα παρέχουμε αναφορές, πληροφορίες και συνεχείς συμβουλές, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να κάνετε τις διαφημίσεις σας ακόμα πιο επιτυχημένες.

Δημιουργήστε την πρώτη σας διαφήμιση

Αναζητάτε σύνθετες στρατηγικές διαφήμισης;

Δείτε όλους τους τύπους καμπάνιας και τα εργαλεία μας, για να μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε ακόμα περισσότερο τις διαφημίσεις σας.