Επιλέξτε πώς θέλετε να προσεγγίσετε τους πελάτες σας.

Με το Google Ads έχετε πολλούς τρόπους για να προσεγγίσετε τους πελάτες που στοχεύετε, όπως οι διαφημίσεις αναζήτησης βάσει κειμένου, οι διαφημίσεις προβολής με γραφικά, οι διαφημίσεις βίντεο YouTube ή οι διαφημίσεις εντός εφαρμογής για κινητά.

Προσεγγίστε τους πελάτες που επιθυμείτε

Παραμείνετε σε τοπικό επίπεδο ή επεκταθείτε παγκοσμίως.

Προσεγγίστε δυνητικούς πελάτες σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από την επιχείρησή σας ή προβάλετε τις διαφημίσεις σας σε ολόκληρες περιοχές ή χώρες. Με το Google Ads, εσείς αποφασίζετε.

Μετρήστε την απόδοση

Βάλτε τέλος στην αβεβαιότητα της διαφημιστικής διαδικασίας.

graphline icon

Δείτε πώς αποδίδουν οι διαφημίσεις σας.

Με το Google Ads θα βλέπετε σε πόσους χρήστες εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας, καθώς και πόσοι επισκέπτονται τον ιστότοπό σας ή καλούν την επιχείρησή σας. Μπορείτε, επίσης, να στοχεύσετε συγκεκριμένους τύπους χρηστών, αν η επιχείρησή σας παρέχει εξειδικευμένα προϊόντα ή υπηρεσίες.

selection icon

Δοκιμάστε τις δυνατότητες των διαφημίσεών σας.

Μόλις διαπιστώσετε τι λειτουργεί και τι όχι, μπορείτε να ρυθμίσετε τις διαφημίσεις και να δοκιμάσετε τις αλλαγές σας, για να δείτε αν είναι πιο αποτελεσματικές.

εικονίδιο στοιχείων ελέγχου

Διατηρήστε τον έλεγχο του προϋπολογισμού σας.

Προσαρμόστε τον προϋπολογισμό σας όποτε θέλετε. Επιπλέον, χωρίς συμβόλαιο, μπορείτε να τερματίσετε την καμπάνια σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς τέλη ακύρωσης.