Δημιουργήστε την πρώτη σας διαφήμιση και βοηθήστε τους πελάτες να επιλέξουν την επιχείρησή σας

Το Google Ads σας διευκολύνει να δείξετε στον κόσμο τι είναι αυτό που διαφοροποιεί την επιχείρησή σας, ώστε να μπορείτε να προσεγγίσετε πελάτες που αναζητούν αυτά που προσφέρετε.

Ξεκινήστε τώρα

ΒΗΜΑ 1

Πείτε μας τον στόχο σας

Θα προσαρμόσουμε τη διαφήμισή σας με βάση τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Ανεξαρτήτως του διαφημιστικού στόχου που θα επιλέξετε, το Google Ads μπορεί να σας βοηθήσει σε κάθε περίπτωση :

  • Να αυξήσετε τις κλήσεις στην επιχείρησή σας
  • Να αυξήσετε τις επισκέψεις στο κατάστημά σας
  • Να προσελκύσετε χρήστες στον ιστότοπό σας

ΒΗΜΑ 2

Αποφασίστε πού θα διαφημίζεστε

Επεκταθείτε παγκοσμίως ή παραμείνετε σε τοπικό επίπεδο. Εσείς αποφασίζετε πού θα θέλατε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας και εμείς θα τις εμφανίσουμε στους κατάλληλους χρήστες.

ΒΗΜΑ 3

Δημιουργήστε το μήνυμά σας

Επισημάνετε τι το ιδιαίτερο διαθέτει η επιχείρησή σας σε 3 σύντομες προτάσεις, για να προκαλέσετε τον ενθουσιασμό των πελατών. Εναλλακτικά, δημιουργήστε ελκυστικές διαφημίσεις banner προσθέτοντας εικόνες.

ΒΗΜΑ 4

Καθορίστε το όριο του προϋπολογισμού σας

Δεν θα πληρώσετε ποτέ περισσότερα από το μηνιαίο όριο που έχετε ορίσει, ενώ μπορείτε να προσαρμόσετε ή να θέσετε σε παύση τις διαφημίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, θα σας παρέχουμε εκτιμώμενα αποτελέσματα για τον προϋπολογισμό σας.

ΒΗΜΑ 5

Προβάλετε τις διαφημίσεις σας

Θα εμφανίζουμε τις διαφημίσεις σας, όταν οι χρήστες πραγματοποιούν αναζήτηση για προϊόντα ή υπηρεσίες όπως αυτά που προσφέρετε. Οι διαφημίσεις σας μπορούν να εμφανίζονται στην Αναζήτηση και στους Χάρτες Google, καθώς και στο δίκτυο ιστοτόπων των συνεργατών μας.

Θα πληρώνετε για αποτελέσματα, για παράδειγμα όταν οι χρήστες κάνουν κλικ για να καλέσουν την επιχείρησή σας, επισκέπτονται τον ιστότοπό σας ή λαμβάνουν οδηγίες μετάβασης στο κατάστημά σας.

Η Google συμβάλλει στη βελτίωση των διαφημίσεών σας με την πάροδο του χρόνου

Γνωρίζουμε ότι θέλετε να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει σημασία: τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Για τον λόγο αυτό, η έξυπνη τεχνολογία μας θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τις διαφημίσεις σας και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Επιπλέον, θα παρέχουμε αναφορές, πληροφορίες και συνεχείς συμβουλές, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να κάνετε τις διαφημίσεις σας ακόμα πιο επιτυχημένες.

Αποκτήστε περισσότερους πελάτες με το Google Ads

Ο στόχος σας

Επιλέξτε κλήσεις, προκειμένου οι πελάτες να σας καλέσουν για να κλείσουν κάποιο ραντεβού, να προγραμματίσουν μια εργασία ή να κλείσουν μια συμφωνία.

Επιλέξτε επισκέψεις στο κατάστημα, αν είστε ιδιοκτήτης μιας φυσικής τοποθεσίας που βασίζεται στις επισκέψεις στο κατάστημα.

Επιλέξτε πραγματοποίηση ενεργειών στον ιστότοπό σας, αν θέλετε οι χρήστες να αγοράζουν από το κατάστημά σας στο διαδίκτυο, να εγγράφονται στη λίστα αλληλογραφίας σας ή να συμπληρώνουν μια φόρμα.

Η προσέγγιση χρηστών της διαφήμισής σας

Google Ads σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέγετε την τοποθεσία που θα εμφανίζεται η διαφήμισή σας, εντός μιας συγκεκριμένης ακτίνας από το κατάστημά σας ή σε ολόκληρες περιοχές ή χώρες.

Το μήνυμά σας

Το Google Ads σας βοηθά να δημιουργήσετε αποτελεσματικές διαφημίσεις ή να συμπεριλάβετε εικόνες. Με μια ποικιλία διαθέσιμων μορφών διαφημίσεων, θα σας βοηθήσουμε να καθορίσετε τον καλύτερο τρόπο δημιουργίας της διαφήμισής σας με βάση τους διαφημιστικούς στόχους και τους στόχους μάρκετινγκ που έχετε θέσει.

Ο προϋπολογισμός σας

Με το Google Ads, εσείς αποφασίζετε πόσα χρήματα θα δαπανήσετε και δεν θα πληρώσετε ποτέ περισσότερα από το μηνιαίο όριο που έχετε θέσει. Δεν υπάρχει ελάχιστη δαπάνη ούτε κάποια δέσμευση. Θα σας προτείνουμε έναν προϋπολογισμό με βάση επιχειρήσεις παρόμοιες με τη δική σας, ενώ θα σας παρέχουμε και εκτιμώμενα αποτελέσματα. Για τις περισσότερες διαφημίσεις, αρχίζετε να βλέπετε αποτελέσματα σε περίπου ένα μήνα.