Definiu el pressupost que més us convingui

Amb Google Ads, teniu el control del cost publicitari en línia. Mai no superareu l'import límit del pressupost mensual i podreu aturar els anuncis quan vulgueu.

Comença ara

Els preus, d'un cop d'ull

Definiu un límit per al pressupost

Definiu un pressupost i no supereu el límit mensual de despesa.

Sigueu flexible

No cal que us comprometeu a llarg termini. Ajusteu el vostre pressupost de publicitat o poseu en pausa els anuncis sempre que vulgueu.

Pagueu pels resultats

Només pagareu quan els usuaris portin a terme alguna acció, com ara fer clic a l'anunci per visitar el vostre lloc web o per trucar a la vostra empresa.

Trieu el pressupost i farem una estimació dels resultats

Google Ads funciona pràcticament amb tots els pressupostos publicitaris. Decidiu la quantitat que voleu gastar i us mostrarem una estimació dels resultats.

Els nostres experts en Google Ads us poden ajudar a configurar un compte i determinar el pressupost adequat, sense cap cost addicional.

800 000 092*

Ajusteu el pressupost quan calgui i activeu o atureu els anuncis en qualsevol moment

Proveu Google Ads sense comprometre-vos a llarg termini, ja que podeu posar en pausa o cancel·lar les vostres campanyes en qualsevol moment. També podeu ajustar el vostre pressupost sempre que us calgui: en períodes festius de més activitat o durant el llançament d'un producte.

Pagueu per resultats reals

Només pagareu quan els clients portin a terme alguna acció, com ara fer clic al vostre anunci per visitar el vostre lloc web o per trucar a la vostra empresa.

A fi d'ajudar-vos a optimitzar els vostres resultats, us proporcionarem informes i estadístiques que us permetran fer un seguiment del rendiment i del cost dels anuncis.

Controleu els costos publicitaris i obteniu resultats

O bé truqueu a un expert en Google Ads perquè us ajudi a configurar un compte i determinar el vostre pressupost.

Voleu obtenir informació sobre les estratègies d'oferta avançades?

Per a subhastes publicitàries, Google ofereix diverses estratègies d'oferta adaptades a objectius avançats de màrqueting i campanyes.