Doneu a conèixer la vostra història

Els anuncis de vídeo es mostren només als usuaris que voleu, i només pagueu quan aquests usuaris miren el vídeo. En altres paraules, no malbarateu els diners mostrant anuncis a usuaris que no tenen interès en la vostra empresa.

COMENCEU ARA

Els anuncis de vídeo, a grans trets

1

Publiqueu l'anunci

Un cop hàgiu creat un vídeo, heu de configurar un compte de YouTube i penjar-l'hi. Després, podeu fer servir Google Ads per començar la campanya a YouTube. El vídeo es mostrarà abans o al costat de vídeos relacionats, o bé als resultats de la cerca.

2

Trieu on es mostrarà l'anunci

Tant se val que vulgueu arribar als aficionats a l'esport, als amants de la música o a qualsevol altre col·lectiu. Podeu triar el públic segons l'edat, el sexe, la ubicació o els interessos, entre altres criteris.

3

Decidiu quant hi voleu invertir

Definiu el pressupost i utilitzeu l'eina YouTube Analytics per veure què funciona i què no.

Trieu el vostre client ideal

YouTube arriba a més usuaris d'entre 18 i 49 anys que cap televisió per cable dels Estats Units. Podeu seleccionar el públic que vulgueu d'entre els més de 1.000 milions d'usuaris que té segons els vostres criteris d'edat, de sexe, d'ubicació i d'interessos, entre d'altres. A més, només pagueu quan interaccionen amb el vostre anunci. Si l'ometen abans de 30 segons (o abans que acabi), no pagueu res.

Comproveu què funciona i què no

Utilitzeu l'eina Google Analytics de YouTube per saber qui mira els vostres anuncis i com hi interacciona. Teniu el control absolut sobre el pressupost diari, de manera que només gastareu el que vulgueu.

Voleu obtenir-ne més informació?

Exploreu anuncis de vídeo a Youtube.com

Logotip de YouTube