Feu que els usuaris us trobin quan us cerquin a Google

Els anuncis de la cerca es mostren al costat dels resultats de la cerca de Google quan els usuaris cerquen els productes i serveis que oferiu, però només pagueu quan fan clic a l'anunci per trucar a la vostra empresa o visitar-ne el lloc web.

Campanyes de la Xarxa de Cerca

1

Creeu l'anunci de la Xarxa de Cerca

Només tardareu uns quants minuts a crear el primer anunci. Per començar, redacteu un anunci que mostri als usuaris quins productes o serveis oferiu.

2

Localitzeu els vostres clients amb paraules clau

Després, trieu les paraules clau que els clients potencials poden cercar a Google per trobar la vostra empresa.

3

Definiu el pressupost per als anuncis de la Xarxa de Cerca

Un cop definit un pressupost diari, l'anunci està preparat per publicar-se.

Quan es mostra l'anunci

Si les paraules que els usuaris escriuen a Google coincideixen amb les vostres paraules clau, l'anunci es pot mostrar a sobre dels resultats de la cerca, ja sigui en ordinadors, tauletes o telèfons intel·ligents.
Només pagueu quan els usuaris fan clic per anar al vostre lloc web o trucar a la vostra empresa. A Google es fan milions de cerques cada dia, i això us garanteix que els clients es fixin en la vostra marca, considerin la vostra oferta i passin a l'acció.

ceràmica artesanal

Ceràmica artesanal

Anunci example-business.com

Preciosos gerros, bols i molt més. Compreu a la nostra galeria o en línia.

Mesureu, apreneu i creixeu

Una vegada publicats els anuncis, podeu generar informes per veure'n el rendiment i fer-hi els ajustos pertinents quan calgui. També podeu crear anuncis diferents per veure quins obtenen resultats millors.