Arribeu als clients que fan servir el web o aplicacions, des de qualsevol dispositiu

Els anuncis de display de Google Ads es mostren en més de dos milions de llocs web i de 650.000 aplicacions. Així és fàcil que el vostre anunci es mostri on és el vostre públic.

Hi ha diverses maneres de mostrar anuncis

Text

Igual que un anunci de la Cerca de Google, els anuncis de display inclouen un títol, dues línies de text i un URL.

Gmail

Mostreu anuncis personalitzats a Gmail perquè els usuaris els puguin desar, reenviar i ampliar a la safata d'entrada.

Bàner

Ja sigui amb imatges o rich media, aquests anuncis us permeten incloure dissenys personalitzats, elements interactius i animacions, entre d'altres.

Aplicació

Creeu una campanya orientada a categories específiques d'aplicacions mòbils o bé feu un seguiment del rendiment dels anuncis integrats en aplicacions que ja publiqueu.

Els anuncis de display en tres passos

1

Trieu un format i creeu l'anunci

Tant si voleu crear anuncis de text senzills com si hi voleu fer servir imatges, amb la galeria d'anuncis inclosa al compte només tardareu uns quants minuts.

2

Decidiu on es publicaran els anuncis

Els anuncis de display us permeten crear campanyes molt orientades basades en la informació que ja coneixeu dels vostres clients, com ara els interessos o les dades demogràfiques.

3

Definiu el pressupost

Decidiu quant voleu invertir per arribar al vostre públic objectiu i comenceu a mostrar els anuncis als usuaris més receptius.

Arribeu als clients adequats

La Xarxa de Display de Google, amb milions de llocs web, pàgines de notícies, blogs i llocs web de Google com ara Gmail i YouTube, arriba al 90% dels usuaris d'Internet d'arreu del món. Gràcies a opcions especialitzades de segmentació, paraules clau, dades demogràfiques i remàrqueting, podeu animar els clients a fixar-se en la vostra marca, considerar la vostra oferta de productes i passar a l'acció.

No deixeu mai de millorar

Mesureu els resultats dels anuncis i esbrineu quins públics són més receptius. Tant si voleu incrementar les vendes com aconseguir més trucades, Google Ads us ajuda a mesurar el rendiment de les campanyes perquè pugueu fer-hi els ajustos necessaris i assolir els vostres objectius.