Sobre les campanyes universals de promoció d'aplicacions

Arribeu als usuaris interessats en la vostra aplicació.

Les campanyes universals de promoció d'aplicacions us ajuden a promocionar, des d'una sola campanya, la vostra aplicació per a iOS o Android entre milions d'usuaris de Google. Deixeu que el sistema d'aprenentatge automàtic de Google us ajudi a trobar els usuaris més adequats i a aprofitar al màxim el pressupost.

COMENCEU ARA

Creeu el vostre anunci en pocs minuts.

1

Personalitzeu l'anunci.

Cerqueu la vostra aplicació per a Android o iOS per veure una previsualització de l'anunci personalitzat amb informació extreta de l'App Store o de Play Store. A continuació, personalitzeu el text. També podeu penjar imatges i vídeos de la vostra aplicació.

2

Trieu el pressupost.

Decidiu quant voleu invertir per cada instal·lació (cost per instal·lació o CPI) i definiu el pressupost diari.

3

Deixeu que ens fem càrrec de tot.

Publiqueu l'anunci i continueu ocupant-vos de la vostra empresa. Google mostrarà l'anunci automàticament a la Cerca de Google, a Google Play, a YouTube i a Gmail, entre d'altres. Els anuncis, les ofertes i la segmentació es milloren contínuament per oferir instal·lacions d'alta qualitat, sense superar el vostre CPI objectiu.

Traieu el màxim partit de cada anunci

Les campanyes universals de promoció d'aplicacions utilitzen un sistema d'aprenentatge automàtic per prendre la decisió més intel·ligent a l'hora de publicar cada anunci, per mitjà de l'anàlisi de més de 300 milions de combinacions de senyals possibles en temps real. Utilitzeu Smart Bidding per adaptar les ofertes als objectius empresarials concrets: cost per adquisició objectiu (CPA objectiu) o retorn de la inversió en publicitat objectiu (ROAS objectiu).

Assoliu els objectius de màrqueting de l'aplicació

Definiu quines accions generen un valor a la vostra empresa (per exemple, superar el nivell 2, provar l'aplicació o registrar-se per provar-la). Les campanyes universals de promoció d'aplicacions mostren el vostre anunci als usuaris que és probable que facin aquestes accions.