Creeu el primer anunci en pocs passos

Google Ads fa que sigui fàcil mostrar al món allò en què destaca la vostra empresa i us permet arribar als clients que cerquen el que oferiu.

Comença ara

Pas 1

Decidiu on us voleu anunciar

Anuncieu-vos localment o arreu del món. Decidiu on voleu mostrar els anuncis i els farem arribar als usuaris adequats.

Més informació

pas 2

Creeu el vostre missatge

Destaqueu el millor de la vostra empresa en 3 frases curtes perquè els clients s'hi interessin. O creeu anuncis de bàner atractius afegint-hi imatges.

Més informació

Pas 3

Establiu el vostre pressupost màxim

No pagareu més del pressupost mensual màxim definit, i podeu ajustar-lo o posar-lo en pausa en qualsevol moment. A més, us mostrarem els resultats estimats que podeu obtenir.

Més informació

Pas 4

Publiqueu l'anunci

Mostrarem els vostres anuncis quan els usuaris cerquin productes o serveis com els que oferiu. Els anuncis es poden mostrar a la Cerca de Google, a Maps i a tota la nostra xarxa de llocs web de partners.

Pagareu pels resultats, com ara quan els usuaris facin clic a l'anunci per trucar a la vostra empresa, visitar el vostre lloc web o obtenir indicacions per anar a la vostra botiga.

Google us ajuda a millorar els anuncis amb el temps

Sabem que us voleu centrar en el més important: dirigir la vostra empresa. És per això que la nostra tecnologia intel·ligent us ajudarà a trobar maneres de millorar els anuncis i obtenir millors resultats.

A més, us proporcionarem informes, estadístiques i consells perquè pugueu fer un seguiment del vostre progrés i perquè els vostres anuncis tinguin més èxit.

Creeu el vostre primer anunci

Comenci amb assistència personalitzada gratuïta. Elabori el seu pla a mida amb un expert de Google Ads.

Cerqueu estratègies publicitàries avançades?

Consulteu totes les nostres eines i tipus de campanyes per treure el màxim profit dels vostres anuncis.