Задайте бюджет, който е подходящ за Вас

С Google Ads Вие контролирате рекламните си разходи онлайн. Никога няма да платите повече от ограничението си за месечен бюджет и можете да се откажете по всяко време.

Започнете сега

Ценообразуване с един поглед

Задайте ограничение на бюджета

Задайте рекламен бюджет и никога няма да изразходите повече от месечния си лимит.

Осигурете си гъвкавост

Не е необходимо да се ангажирате с дългосрочен договор. Коригирайте рекламния си бюджет или поставяйте на пауза рекламите си, когато прецените.

Плащайте за резултати

Плащате само когато хората предприемат действие, например кликнат върху рекламата Ви, за да посетят сайта Ви или да се обадят до бизнеса Ви.

Изберете бюджета си. Ние ще Ви предоставим прогнозни резултати.

Google Ads е подходящ за почти всеки рекламен бюджет. Решете колко искате да изразходвате, а ние ще Ви покажем прогнозните резултати.

Внасяйте корекции при необходимост, с възможност да започнете или да се откажете по всяко време

Изпробвайте Google Ads, без да се ангажирате с дългосрочен договор – можете да поставите на пауза рекламите си или да се откажете по всяко време. Освен това можете да коригирате бюджета си при необходимост, например през натоварените празници или при пускане на нови продукти.

Плащайте за действителни резултати

Регистрацията на профил е безплатна. Плащате само когато клиентите Ви предприемат действие, например когато кликнат върху рекламата Ви, за да посетят уебсайта Ви или да се обадят до бизнеса Ви.

За да Ви помогнем да постигате успехи, ще Ви предоставяме отчети и статистика, така че да можете да проследявате разходите и ефективността на рекламата си.

Контролирайте рекламните си разходи и постигайте резултати

Искате да научите повече за разширените стратегии за офериране?

Google предлага няколко рекламни стратегии за офериране по време на търг, съобразени с разширените кампании и маркетинговите цели.