Задайте бюджет, който е подходящ за Вас

С Google Ads Вие контролирате рекламните си разходи онлайн. Никога няма да платите повече от ограничението си за месечен бюджет и можете да се откажете по всяко време.

Започнете сега

Ценообразуване с един поглед

Задайте ограничение на бюджета

Задайте рекламен бюджет и никога няма да изразходите повече от месечния си лимит.

Осигурете си гъвкавост

Не е необходимо да се ангажирате с дългосрочен договор. Коригирайте рекламния си бюджет или поставяйте на пауза рекламите си, когато прецените.

Плащайте за резултати

Плащате само когато хората предприемат действие, например кликнат върху рекламата Ви, за да посетят сайта Ви или да се обадят до бизнеса Ви.

Изберете бюджета си. Ние ще Ви предоставим прогнозни резултати.

Заплащате само за резултати, като кликвания върху уебсайта или обаждания до бизнеса Ви. Вие решавате колко искате да похарчите, а ние Ви показваме прогнозните резултати на базата на рекламния Ви бюджет, преди да създадете кампанията си

Внасяйте корекции при необходимост, с възможност да започнете или да се откажете по всяко време

Вие контролирате рекламите си. Можете да поставите рекламите си на пауза толкова дълго, колкото желаете, и да ги възобновите, когато поискате

Плащайте за действителни резултати

Плащате само когато клиентите Ви предприемат действие, например когато кликнат върху рекламата Ви, за да посетят уебсайта Ви или да се обадят до бизнеса Ви.

За да Ви помогнем да постигате успехи, ще Ви предоставяме отчети и статистика, така че да можете да проследявате разходите и ефективността на рекламата си.

Контролирайте рекламните си разходи и постигайте резултати

Искате да научите повече за разширените стратегии за офериране?

Google предлага няколко рекламни стратегии за офериране по време на търг, съобразени с разширените кампании и маркетинговите цели.