Покажете историята си на видео.

Видеорекламите се показват само на хората, на които искате, като плащате само когато ги гледат. С други думи, няма да губите пари, за да рекламирате пред хора, които не се интересуват от бизнеса Ви.

ЗАПОЧНЕТЕ СЕГА

Визуализация на видеорекламите.

1

Пуснете рекламата си.

След като създадете видеоклип, трябва само да настроите профил в YouTube и да го качите. След това можете да използвате Google Ads, за да стартирате кампанията си в YouTube. Видеоклипът Ви ще се показва преди или до сродни видеоклипове или в резултатите от търсенето.

2

Изберете къде да се показва рекламата Ви.

Независимо дали насочвате към почитатели на спорта, любители на музиката, или някой друг, можете да изберете аудиторията си въз основа на възраст, пол, местоположение, интереси и др.

3

Решете колко искате да похарчите.

Задайте бюджета си и използвайте инструмента за анализ на YouTube, за да видите какво дава резултат.

Изберете идеалния си клиент.

YouTube достига до повече хора на възраст от 18 до 49 години, отколкото която и да е кабелна мрежа в САЩ. А с над един милиард потребители можете да изберете желаната от Вас аудитория въз основа на възраст, пол, местоположение, интереси и др. Освен това плащате само когато някой се ангажира с рекламата Ви. Ако тя бъде пропусната преди достигане на 30 секунди (или до края), не плащате нито стотинка.

Вижте какво дава резултати

Използвайте инструмента за анализ на YouTube, за да разберете кой гледа рекламите Ви и как взаимодейства с тях. Имате пълен контрол над ежедневния си бюджет, така че да похарчите толкова, колкото считате за подходящо.

Искате да научите повече?

Разгледайте видеорекламите в Youtube.com

Лого в YouTube