Достигайте до клиентите в интернет и в приложения – на различни устройства.

Дисплейните реклами в Google Ads се показват в над два милиона уебсайта и в над 650 000 приложения, така че рекламата Ви може да се показва навсякъде, където се намира аудиторията Ви.

Показването става по повече от един начин.

Текстови

Също както рекламите в Google Търсене, дисплейните реклами включват заглавие, два реда с текст и URL адрес.

Gmail

Показвайте персонализирани реклами в Gmail, така че хората могат да запазват, препращат и разгъват рекламата Ви в пощенската си кутия.

Банер

С изображения или мултимедия, тези реклами Ви дават възможност да включвате персонализирани оформления, интерактивни елементи, анимации и др.

Приложение

Създаване на кампания, насочена към специфични категории мобилни приложения, или проследяване на ефективността на рекламите в приложение, което вече работи.

Разяснение на дисплейните реклами.

1

Изберете формат и създайте рекламата си.

Независимо дали съставяте прости текстови реклами, или използвате изображения, с включената в профила Ви галерия с рекламни формати можете да го направите само за няколко минути.

2

Решете къде да се пускат рекламите Ви.

Дисплейните реклами Ви дават възможност да създавате добре насочени кампании въз основа на това, което знаете за клиентите си, като например интереси или демографски данни.

3

Задайте бюджета си.

Преценете колко искате да похарчите, за да достигате до целевата си аудитория, и започнете да показвате рекламите си на хората, които ще бъдат най-възприемчиви.

Достигайте до правилните клиенти.

С милионите уебсайтове, новинарски страници и блогове и сайтовете на Google, като Gmail и YouTube, дисплейната мрежа на Google достига до 90% от потребителите на интернет в целия свят. Със специализираните опции за насочване, ключови думи, демографски данни и ремаркетинг можете да насърчите клиентите да забележат марката Ви, да вземат под внимание предложенията Ви и да предприемат действия.

Никога не спирайте да се подобрявате.

Измервайте резултатите от рекламите си и разберете кои аудитории са най-възприемчиви. Независимо дали целите увеличаване на продажбите, или да получите повече обаждания, Google Ads помага да измервате ефективността на кампанията, така че да можете да правите корекции и постигате целите си.