Всичко за универсалните кампании за приложения

Достигайте до потребители, които ще харесат приложението Ви.

Универсалните кампании за приложения помагат за популяризиране на приложението Ви за iOS или Android сред милиарди потребители в Google – само от една кампания. Машинното обучение на Google ще Ви помогне да намирате най-добрите потребители и да се възползвате максимално от бюджета си.

ЗАПОЧНЕТЕ СЕГА

Настройте рекламата си за минути.

1

Персонализирайте рекламата си.

Потърсете приложението си за Android или iOS, за да видите визуализация на персонализираната реклама, използваща информацията, извлечена от App Store или Google Play Магазин. След това персонализирайте текста. Можете също така да качите изображения и видеоклипове от приложението си.

2

Изберете бюджета си.

Преценете колко сте готови да платите за всяко инсталиране (цена на инсталиране или CPI) и задайте дневния си бюджет.

3

Нека свършим трудната работа.

Стартирайте рекламата и се върнете към бизнеса си. Google ще я показва автоматично в Google Търсене, Google Play, YouTube, Gmail и още. Рекламите, офертите и насочването Ви непрекъснато биват прецизирани, за да осигурим висококачествени инсталирания – всичко това в рамките на целевата Ви цена на инсталиране (CPI).

Извличайте повече полза от всяка реклама.

Универсалните кампании за приложения използват машинно обучение, за да вземат най-интелигентното решение за показването на всяка реклама, като анализират в реално време над 300 милиона потенциални комбинации от сигнали. Чрез Интелигентно офериране можете да приспособите офертите си към уникалните си бизнес цели – целева цена на придобиване (tCPA) или целева възвръщаемост на разходите за реклама (tROAS).

Постигайте маркетинговите цели на приложението си.

Определете действията, които носят стойност на бизнеса Ви (напр. минаване на ниво 2, осъществяване на първо пътуване или регистриране за пробен период). Универсалните кампании за приложения показват рекламата Ви на потребители, които е вероятно да извършат тези действия.