Създайте първата си реклама и помогнете на клиентите да изберат бизнеса Ви

С Google Ads можете с лекота да покажете на света уникалните предимства на бизнеса си, за да достигнете до клиенти, които търсят това, което предлагате.

Започнете сега

Стъпка 1

Изберете къде да рекламирате

Достигнете до целия свят или останете в общността си. Вие решавате къде да се показват рекламите Ви, а ние ще ги показваме на правилните хора.

Кажете ми повече

стъпка 2

Създайте посланието си

Подчертайте най-доброто от бизнеса си в 3 кратки съобщения, за да впечатлите клиентите си, или добавете изображения, за да направите атрактивни банерни реклами.

Кажете ми повече

Стъпка 3

Задайте ограничение на бюджета

Никога няма да плащате повече от месечното ограничение на бюджета си и можете да правите корекции или да използвате паузата по всяко време. Освен това ще Ви показваме прогнозни резултати за бюджета Ви.

Кажете ми повече

Стъпка 4

Направете рекламите си активни

Ще показваме рекламите Ви, когато хората търсят продукти или услуги като Вашите. Рекламите Ви могат да се показват в Google Търсене или Google Карти, както и на сайтове в мрежата ни и на партньорските ни сайтове.

Ще заплащате за резултати, както когато хора кликват върху рекламата Ви, за да се обадят на бизнеса Ви, да посетят уебсайта Ви или да изтеглят упътвания до магазина Ви.

Google Ви помага да направите рекламите си по-добри с течение на времето

Знаем, че искате да се съсредоточите върху най-важното – управлението на бизнеса си. Затова интелигентните ни технологии ще Ви помагат да откривате начини за подобряване на рекламите Ви и получаване на по-добри резултати.

Освен това ще Ви предоставяме отчети, статистика и актуални съвети, за да можете да проследявате напредъка си и да направите рекламите си още по-успешни.

Създайте първата си реклама

Търсите усъвършенствани стратегии за рекламиране?

Вижте всичките ни типове кампании и инструменти, за да научите как да се възползвате още по-добре от рекламите си.